Subiect "calcul pensie" Deschis de Cirstea Florica la data: 12/09/2020 7:41am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
calcul pensie
Scris de: Cirstea Florica la data: 12/09/2020 7:41am
Gen:F
Data nasterii:16.10.1961
Stagiul de cotizare:36 ani si 1 luna
Alte date:
Intrebare:Am introdus salariile si sporul de vechime pe site si am o mare rugaminte daca puteti verifica daca am introdus corect aceste date. In special sporul de vechime pana in 1992. Este vorba despre primul cont pe acest nume, pentru ca pe contul al doilea am introdus doar datele referitoare la facultate. M-ar ajuta foarte mult deoarece intentionez sa ies la pensie anticipata partiala.
Si as mai avea o intrebare: O eventuala majorare a pensiilor de la 01.01.2021 asa cum a anuntat recent ministrul finantelor, ar atrage dupa sine o micsorare a indicelui de corectie de 1.41? (care conform art. 170 din L263 ar trebui sa ramana acelasi si pe anul 2021)
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Re: calcul pensie
Scris de: GicaH la data: 12/09/2020 10:58am
Cirstea Florica :
Gen:F
Data nasterii:16.10.1961
Stagiul de cotizare:36 ani si 1 luna
Alte date:
Intrebare:Am introdus salariile si sporul de vechime pe site si am o mare rugaminte daca puteti verifica daca am introdus corect aceste date. In special sporul de vechime pana in 1992. Este vorba despre primul cont pe acest nume, pentru ca pe contul al doilea am introdus doar datele referitoare la facultate. M-ar ajuta foarte mult deoarece intentionez sa ies la pensie anticipata partiala.
Si as mai avea o intrebare: O eventuala majorare a pensiilor de la 01.01.2021 asa cum a anuntat recent ministrul finantelor, ar atrage dupa sine o micsorare a indicelui de corectie de 1.41? (care conform art. 170 din L263 ar trebui sa ramana acelasi si pe anul 2021)
Multumesc anticipat pentru raspuns.

În primul rand se pare ca nu va exista o majorare a punctului de pensie de la 1 ianuarie, căci nu exista guvern cu puteri depline pentru a emite ordonanțe, iar în al doilea rand legea spune ca, dacă din calcul indicele de corectie iese mai mic ramane în vigoare cel vechi.
Scris de: la pensie la data: 12/09/2020 12:56pm
Am verificat datele introduse de dv in program si am observat o singura gresala, aceea ca ati introdus aceleasi sporuri si in % si in suma fixa adica le-ati introdus de doua ori.
Am prevazut doua coloane de sporuri pentruca unele sporuri s-au acordat in % iar altele in suma fixa.
Eventuala modificarea valorii punctului de pensie, incepand cu ianuarie 2021, nu duce la eliminarea indicelui de corectie pe anul 2021 si asa cum presupune domnul Gica si noi credem ca in anul 2021 se va mentine actualul indice de 1,41. Vom vedea acest lucru la sfarsitul acestei luni.
Scris de: Cirstea Florica la data: 12/09/2020 2:46pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Va multumesc foarte mult tuturor celor care cu mult profesionalism si dezinteresat ne ajutati atat de mult. Sa aveti sarbatori fericite alaturi de cei dragi. Cu multa stima si respect.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1