Subiect "Intrebare" Deschis de Ana la data: 12/10/2020 3:21am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Intrebare
Scris de: Ana la data: 12/10/2020 3:21am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua,
Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi spune daca exista vreun indice diferentiat al Caselor judetene/locale de Pensii. Am lucrat in judete diferite, in perioade diferite.

In prezent nu am mutatia trecuta in cartea de identitate. Nu sunt hotarata daca sa fac demersul de a-mi schimba buletinul, sau sa depun dosarul de pensie in judetul de domiciliu unde am lucrat pana in 2018.
Re: Intrebare
Scris de: GicaH la data: 12/10/2020 7:30am
Ana :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua,
Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi spune daca exista vreun indice diferentiat al Caselor judetene/locale de Pensii. Am lucrat in judete diferite, in perioade diferite.

In prezent nu am mutatia trecuta in cartea de identitate. Nu sunt hotarata daca sa fac demersul de a-mi schimba buletinul, sau sa depun dosarul de pensie in judetul de domiciliu unde am lucrat pana in 2018.

Nu exista asa ceva, poate doar modul de interpretare al legilor.
Re: Intrebare
Scris de: la pensie la data: 12/10/2020 8:30am
Toate casele de pensii teritoriale opereaza cu aceleasi prevederi legale si teoretic pensia nu ar trebui sa fie diferita daca este calculata de una sau alta Casa de pensii.
Ceiace trebuie sa aveti dv in vedere este aceea ca dosarul de pensie trebuie depus la Casa de pensii teritoriala de care apartine domiciliul dv actual si acolo va fi transmisa pensia dv daca optati pentru transmitere ei prin posta iar daca va schimbati domiciliul dupa pensionare transferul dosarului de pensionare la casa de pensii de care apartine noul domiciliu este destul de dificila.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1