Subiect "intrebare" Deschis de Moisica Viorel-Petre la data: 12/21/2020 4:30am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
intrebare
Scris de: Moisica Viorel-Petre la data: 12/21/2020 4:30am
Gen:Masculin
Data nasterii:1964
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: cu cat mi se reduce varsta de pensionare daca am lucrat ca Maistru Militar clasa a III-a la serviciul Evidenta Populatiei in perioada 1.03.1993 - 10.09.1996
Re: intrebare
Scris de: la pensie la data: 12/22/2020 5:07am
Acest site analizeaza intrebarile celor care au lucrat in sectorul public de pensii si uneori si celor care au lucrat in sectorul militar de pensii daca prezinta date clare.
Dv nu ati dat date clare nici pentru perioada lucrata in sectorul public si nici in cel militar si in acest caz va vom raspunde cu generalitati astfel :
Varsta de pensionare se reduce in cazul celor care au lucrat in locurile de munca incadrate in grupele de munca.
Incadrarea locurilor de munca in grupele de munca trebuie sa o precizati dv nu noi, mai ales in locurile de munca din sectorul militar a caror incadrare nu este facuta publica.
Daca ati lucrat atat in sectorul public de pensii cat si cel militar veti beneficia separat pentru pensie din sectorul public si separat din cel militar daca si cand indepliniti conditiile de pensionare de varsta si stagiu.
Daca ati lucrat in grupa de munca in sectorul militar pentru aceasta nu beneficiati de reducerea varstei de pensionare in sectorul public iar in sectorul militar beneficiati numai la trecerea in rezerva, daca indepliniti conditiile de pensionare de varsta si stagiu.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1