Subiect "pensie anticipata partial" Deschis de Stoenescu Nicusor la data: 12/21/2020 10:13am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
pensie anticipata partial
Scris de: Stoenescu Nicusor la data: 12/21/2020 10:13am
Gen:
Data nasterii:31.03.1959
Stagiul de cotizare:38
Alte date:
Intrebare: As dori sa stiu daca pot continua activitatea la locul de munca, dupa primirea deciziei de pensia anticipata partial.Mentionez ca stiu ca nu se pot cumula cele 2 venituri in situatia de fata.
Multumesc
Re: pensie anticipata partial
Scris de: GicaH la data: 12/21/2020 10:32am
Stoenescu Nicusor :
Gen:
Alte date:
Intrebare: As dori sa stiu daca pot continua activitatea la locul de munca, dupa primirea deciziei de pensia anticipata partial.Mentionez ca stiu ca nu se pot cumula cele 2 venituri in situatia de fata.
Multumesc

Puteți contiua activitatea pana la depunerea dovezii de încetare a activității la CJP, data de la care pensia se va pune in plată și de la care pensia anticipată partial se consideră suspendată
Scris de: GicaH la data: 12/21/2020 10:34am
GicaH :
Stoenescu Nicusor :
Gen:
Alte date:
Multumesc

Puteți contiua activitatea pana la depunerea dovezii de încetare a activității la CJP, data de la care pensia se va pune in plată și de la care pensia anticipată partial se consideră suspendată

Scuze, am vrut sa scriu "data până la care pensia anticipată parțial se consideră suspendată".
Scris de: la pensie la data: 12/22/2020 5:19am
Puteti continua activitatea si dupa primirea deciziei de pensie anticipata partiala, evident cu acordul angajatorului.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1