Subiect "Recalcularea pensiilor pe bază de contributivitate" Deschis de Aurel la data: 12/25/2020 2:38am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Recalcularea pensiilor pe bază de contributivitate
Scris de: Aurel la data: 12/25/2020 2:38am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua, chiar daca nu este o modificare legislativa (inca) mi s-a parut de interes declaratia doamnei ministru Turcan:

"Aş sublinia subiectul pensiilor, care deja face parte dintr-o măsură pe termen lung pe care o vom urmări ca impact social extrem de important, şi anume că am solicitat echipei ministerului să îmi prezinte structura unei comisii pe care să o înfiinţăm de urgenţă, începând cu 28 decembrie, astfel încât să chemăm reprezentanţii mai multor ministere la masă şi să putem pune pe masa opiniei publice o soluţie care să asigure recalcularea pensiilor pe bază de contributivitate. Vreau să facem un pas mare înainte pe acest subiect, care a fost pronunţat în diferite momente, din nefericire doar în cheie electorală"

Sursa:
https://www.hotnews.ro/stiri-politic-24504634-turcan-infiintam-urgenta-comisie-pentru-recalcularea-pensiilor-baza-contributivitate.htm
Re: Recalcularea pensiilor pe bază de contributivitate
Scris de: GicaH la data: 12/27/2020 3:21am
Aurel :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua, chiar daca nu este o modificare legislativa (inca) mi s-a parut de interes declaratia doamnei ministru Turcan:

"Aş sublinia subiectul pensiilor, care deja face parte dintr-o măsură pe termen lung pe care o vom urmări ca impact social extrem de important, şi anume că am solicitat echipei ministerului să îmi prezinte structura unei comisii pe care să o înfiinţăm de urgenţă, începând cu 28 decembrie, astfel încât să chemăm reprezentanţii mai multor ministere la masă şi să putem pune pe masa opiniei publice o soluţie care să asigure recalcularea pensiilor pe bază de contributivitate. Vreau să facem un pas mare înainte pe acest subiect, care a fost pronunţat în diferite momente, din nefericire doar în cheie electorală"

Sursa:
https://www.hotnews.ro/stiri-politic-24504634-turcan-infiintam-urgenta-comisie-pentru-recalcularea-pensiilor-baza-contributivitate.htm

Singura recalculare care presupune un efort este introducerea în calculul pensiei a sporurilor nepermanente, care nu au fost luate în calcul pana acum, sau a unui procent de 10%in plus pentru cei ce au lucrat în acord global între februarie 1975-31martie 2001 care nu depun adeverinte, și nu au făcut acțiuni in instanta. În rest este foarte ușor sa înmulțești punctajul acumulat, aflat în ultima decizie de pensionare, cu punctul de pensie și sa împarti la 25. Acest lucru chiar nu presupune un soft special. Restul este gargară politica.
Re: Recalcularea pensiilor pe bază de contributivitate
Scris de: la pensie la data: 12/27/2020 8:23am
Nu comentam asemenea stiri considerandu-le publicitate politica.
Asteptam fapte.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1