Subiect "sporuri" Deschis de nicoleta la data: 12/26/2020 10:15am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
sporuri
Scris de: nicoleta la data: 12/26/2020 10:15am
Gen:F
Data nasterii:19.05.1959
Stagiul de cotizare:41ani
Alte date:
Intrebare:Ce sporuri se iau in considerare la calculul pensiei pentru personalul civil din MApN.(spor vechime, indemn.dispozitiv pentru care s-a platia contributie,salariu de merit).
Re: sporuri
Scris de: la pensie la data: 12/27/2020 9:19am
In perioada anterioara datei de 01 aprilie 2001 inainte de includerea sporurilor in salariul inscris in carnetul de munca se iau in calculul pensiei salariul tarifar inscris in carnetul de munca si sporurile cu caracter permanent. Sporurile cu caracter permanent le puteti obtine cerand o adeverinta la angajatorul la care ati lucrat in acea perioada.
Sporul de vechime inainte de 01 aprilie 1992, se acorda automat, asa cum explicam noi pe forum la pagina de la adresa de mai jos:
http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php
Sporurile exemplificate de dv se incadreaza in categoria sporuri cu caracter permanent
In perioada dupa aprilie 2001 se introduc in calcul sumele pentru care s-a platit CAS. Aceste sume le puteti afla cerand la Casa de pensii " Situatia stagiului de cotizare dupa 01 aprilie 2001" sau deschizand un cont personal pe site-ul Casei Nationale de Pensii Publice.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1