Subiect "recalculare pensie" Deschis de victor la data: 12/27/2020 2:04pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
recalculare pensie
Scris de: victor la data: 12/27/2020 2:04pm
Gen:m
Data nasterii:1952
Stagiul de cotizare:43 ani
Alte date:
Intrebare:La data pensionari nu am depus la dosar actul de absolvire a scoli profesionale( 3 ani la zi ,cu perioada de practica)Ce pasi trebuie intre intreprinsi pentru a putea beneficia de aceata.Multumesc,
Re: recalculare pensie
Scris de: Popescu Ion Cristian la data: 12/27/2020 9:12pm
Gen:M
Data nasterii:23 10 1958
Stagiul de cotizare:
Alte date:Pitesti
Intrebare:Va rog spuneti-mi daca numarul de puncte odata calculat din cartea de munca se mai modifica? Intreb pentru ca am 5 decizi de pensie,normal din ani diferiti dar si numarul de puncte scazut la fiecare decizie. MULTUMESC.
Scris de: GicaH la data: 12/28/2020 2:41am
victor :
Gen:m
Data nasterii:1952
Stagiul de cotizare:43 ani
Alte date:
Intrebare:La data pensionari nu am depus la dosar actul de absolvire a scoli profesionale( 3 ani la zi ,cu perioada de practica)Ce pasi trebuie intre intreprinsi pentru a putea beneficia de aceata.Multumesc,

După toate informațiile privind Stagiul pentru școală profesională, se pare ca acest lucru a fost decât praf în ochii pensionarilor, deoarece nu se iau în considerare decât perioadele de practica dovedite cu adeverință, pe care nimeni lu le eliberează, decât pentru cei ce au făcut ucenicie(calificare) la locul de muncă. Aceasta situație am întâmpinat-o și eu pentru școală profesională de 3 ani.
Scris de: la pensie la data: 12/28/2020 3:24am
Pentru domnul Victor.
Asa cum a spus domnul Gica se iau in calculul pensiei numai sumele primite pe perioada practicii, daca aceasta a fost facuta in cadrul unei intreprinderi.
Deci daca doriti recalcularea pensiei cu introducerea in calcul a acestor sume trebuie sa prezentati o adeverinta eliberata de intreprinderea la care ati facut practica.
Scris de: la pensie la data: 12/28/2020 3:30am
Pentru Domnul Popescu
Numarul de puncte se modifica prin recalcularea pensiei, care se poate face la cererea pensionarului sau prin decizia Casei de pensii daca se constata erori la calculul acesteea.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1