Subiect "Grupa a II-a de muncă poate fi dovedita printr-o hotărâre judecătorească definitivă?" Deschis de Doina Costas la data: 12/29/2020 7:55am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Grupa a II-a de muncă poate fi dovedita printr-o hotărâre judecătorească definitivă?
Scris de: Doina Costas la data: 12/29/2020 7:55am
Gen:feminin
Data nasterii: 22.04.1959
Stagiul de cotizare:38
Alte date:
Intrebare:bună ziua, pe data de 09.11.2020 am primit Decizia de pensionare din care rezultă că nu s-a tinut cont de perioada in care am lucrat in conditii de grupa a II-a de munca. Precizez faptul că societatea la care am lucrat a fost radiată în anul 2012 iar in cartea de muncă nu este înscrisă grupa a II-a de muncă. In anul 2017 m-am adresat Instanței de judecată pentru recunoașterea si revendicarea drepturilor aferente grupei a II-a de muncă si in anul 2018 a fost emisa o Hotarare civilă definitivă care imi dă câștig de cauză. Dar Casa de Pensii sector 1 Bucuresti nu ia în considerare Hotărârea judecătorească si imi solicită o adeverință pe care eu nu am de unde sa o iau. In această situație, ce ma sfătuiți să fac?, există reglementari pentru situația descrisă? Multumesc.
Re: Grupa a II-a de muncă poate fi dovedita printr-o hotărâre judecătorească definitivă?
Scris de: la pensie la data: 12/29/2020 8:22am
In cazul societatilor care se desfinteaza arhiva de personal este preluata in administrare de o alta societate care elibereaza adeverinte.
In cazul concret al dv care aveti o hotarare judecatoreasca, a carei motivare nu o cunoastem, va sfatuim sa va adresati unui avocat sau unui executor judecatoresc care va va spune care sunt pasii de urmat.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1