Subiect "Contestatie" Deschis de Negulescu Neculae la data: 01/28/2021 1:40pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Contestatie
Scris de: Negulescu Neculae la data: 01/28/2021 1:40pm
Gen:M
Data nasterii:18.11.1960
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Am primit azi decizia de respingere a pensie pe motiv de stagiu insuficient si am unele nelamuriri :
-am cerut pensie anticipat partial iar decizia este de respingere a pensie de limita varsta
-in cartea de munca si in adev.de la Arhivele Nat. am 9 ani si 11 luni grupa 2 iar in buletinul de calcul apare 8 ani si 8 luni
-am depus un act din care reiese ca am lucrat 5 ani si 7 luni in Spania, e vorba de Vida Laboral. Aveam nevoie doar de completarea stagiului cu aceasta perioada. Nu mi s-a luat nimic in calcul.
Imi da senzatia ca dosarul a fost lucrat in graba , nu s-a luat legatura cu autoritatile spaniole pt confirmare.
Ce pot face in aceasta situatie ?
Contestatia la Tribunal poate dura multe luni sau ani de zile.
Sa depun un nou dosar la Casa de Pensii ?
Decizia asta se contesta in 45 zile apoi ramane definitiva
Va rog ajutati-ma cu alaturi.
Multumesc frumos.
Re: Contestatie
Scris de: la pensie la data: 01/29/2021 8:35am
Nu ati dat toate datele necesare pentru a putea verifica dreptul dv la pensie pentru limita de varsta cu reducerea varstei de pensionare pentru stagiul in grupa de munca.
In aceste conditii vom analiza numai caile de urmat .
Mai intai trebuie sa va informati in privinta stagiilor nerecunoscute : cel in grupa de munca si cel lucrat in Spania si apoi sa analizati cum trebuie sa procezati pentruca este posibil ca actele depuse de dv sa aiba vicii de forma care trebuie corectate.
Aceasta analiza este necesara si in cazul in care deschideti o actiune in justitie.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1