Gen:feminin
Data nasterii:04.09.1958
Stagiul de cotizare:41 ani 1 luni 24 zile
Alte date:Sunt muncitor fochist la un liceu.Pentru perioada martie 2020-31.08.2021 am facut cerere la conducere sa mai fiu in activitate.In decembrie 2020 am depus dosar de pensie .In 15.01.2021 mi s-a comunicat decizia de pensionare cu 1911 lei,cu precizarile ca :drepturile au fost stabilite la data de 17.12.2020,iar plata drepturilor se va face cu aceeasi data.Pana la data prezenta nu am primit nici o pensie,desi in decizie nu se specifica ca aceste drepturi se vor pune in plata cu data depunerii la Casa de pensii a Deciziei de incetare a contractului de munca.
Intrebare:
-In aceste conditii intreb daca trebuie sa mi se desfaca contractul de munca si sa depun decizia respectiva la casa de pensii?Cu ce data trebuie incetat contractul?
si
-pot lucra in continuare(pana la 65 ani sau pana la data de 31.08.2021?In acest caz mi se desface vechiul contract si mi se face altul? sau se merge in temeiul vechiului contract?
-stiu ca in momentul de fata se fac modificari la legea Pensiilor,dar vreau sa stiu pana la publicarea modificarilor la lege care poate fi situatia mea: doar salariat sau cumul pensie+salar,sau doar pensionar?pentru situatia mea ce trebuie facut?(in primul rand cu contractul de munca,cind trebuie incetat,daca trebuie depus la Casa de Pensii,daca se face alt contract?)