Subiect "coeficient corectie" Deschis de emilia la data: 02/11/2021 4:45pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
coeficient corectie
Scris de: emilia la data: 02/11/2021 4:45pm
Gen:f
Data nasterii:14.07.1959
Stagiul de cotizare:42
Alte date:
Intrebare:Buna seara, Va rog frumos sa-mi spuneti daca mai exista coeficientul de corectie in Legea bugetului de asigurari sociale pe 2021? Multumesc! Cu stima, Emilia
Re: coeficient corectie
Scris de: la pensie la data: 02/12/2021 3:26am
Legea bugetului asigurarilor sociale de stat nu a fost publicata inca in Monitorul Oficial, insa sigur va contine si indice de corectie, noi presupunem ca va fi tot 1,41 ca in anul 2020, insa nu stim daca acest indice de corectie va fi aplicat tot anul 2021.
Scris de: Dana la data: 02/12/2021 10:09am
Pe situl Min. de Finante a aparut Proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2021, in care nu se pomeneste nimic despre indicele de corectie.
Scris de: Nicolae la data: 02/13/2021 3:53am
Dana :
Pe situl Min. de Finante a aparut Proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2021, in care nu se pomeneste nimic despre indicele de corectie.

Daca e posibil indicati link-ul
Scris de: Dana la data: 02/13/2021 4:06am
https://mfinante.gov.ro/ro/acasa/transparenta/proiecte-acte-normative

A fost publicat in 11.02. ca si Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021.
Ce parere aveti?
Scris de: GicaH la data: 02/13/2021 4:38am
Dana :
https://mfinante.gov.ro/ro/acasa/transparenta/proiecte-acte-normative

A fost publicat in 11.02. ca si Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021.
Ce parere aveti?

Se pare că vor să aplice prevederile legii 263/2010, care nu mai este în vigoare, pentru majorarea pensiilor, doar cu inflația, fără a mai menționa ca în programul de guvernare au spus ca se va majora punctul de pensie cu inflația plus 58.5% din creșterea salariului mediu brut. Totuși indicele de corectie vor sa fie eliminat conform legii 127/2019, care vor sa o modifice, sau sa o înlocuiască cu alta lege.
Ce e bun se elimina, ce e rău se adoptă, conform proiectului de buget.

Se caută metode doar de reducere a plății pensiilor, atât se știe....
Scris de: Cirease la data: 02/13/2021 4:48am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Asa este nu este prevazut indicele de corectie..nu cred ca isi permit sa nu il mai aplice ..deja pentru acest an a functionat..sau nu? e interesant de vazut primele decizii care se emit pe acest an..
Scris de: GicaH la data: 02/13/2021 4:58am
Cirease :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Asa este nu este prevazut indicele de corectie..nu cred ca isi permit sa nu il mai aplice ..deja pentru acest an a functionat..sau nu? e interesant de vazut primele decizii care se emit pe acest an..

Pana la votarea bugetului pe anul 2021 se aplica prevederile celui din 2020.
Ei își permit orice, chiar sa nu respecte legile țării, promulgate și publicate în Monitorul Oficial.
Doar noi trebuie sa respectam legile....
Scris de: N. Dumitru la data: 02/13/2021 12:58pm
GicaH :
Cirease :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:

Ați recomanda introducerea rapidă a dosarului de pensie pentru cei care se încadrează sau să continue să muncească încă 3 ani?

Ei își permit orice, chiar sa nu respecte legile țării, promulgate și publicate în Monitorul Oficial.

Ați recomanda introducerea rapidă a dosarului de pensionare pentru cine se încadrează(pensie la limită de vârstă) sau să continue să muncească încă 3 ani???
Scris de: Dana la data: 02/13/2021 3:07pm
Eu am primit acum decizia de pensionare anticipata, pe care doream sa o anulez in termen de 30 de zile, daca indicele de corectie ramanea 1,41. Nu stiu ce sa mai cred acum, daca nu mai apare in proiectul de lege a asigurarilor sociale. Cred ca in cateva zile ne lamurim. Eu daca as fi la pensia pentru limita de varsta, m-as pensiona, nu as mai lucra 3 ani!
Scris de: GicaH la data: 02/14/2021 3:57am
N. Dumitru :
GicaH :
Cirease :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:

Ați recomanda introducerea rapidă a dosarului de pensie pentru cei care se încadrează sau să continue să muncească încă 3 ani?

Ați recomanda introducerea rapidă a dosarului de pensionare pentru cine se încadrează(pensie la limită de vârstă) sau să continue să muncească încă 3 ani???

Da, va recomand sa va depuneți dosarul, dacă aveți dreptul, pentru a nu da vrabia din mana pentru cioara de pe gard.
Scris de: emilia la data: 02/14/2021 5:21am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Multumesc frumos!Sanatate!
Scris de: Niculina D la data: 02/14/2021 7:19am
GicaH :
N. Dumitru :
GicaH :
Cirease :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:

Da, va recomand sa va depuneți dosarul, dacă aveți dreptul, pentru a nu da vrabia din mana pentru cioara de pe gard.

Mulțumesc frumos!
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1