Gen:F
Data nasterii:16.09.1961
Stagiul de cotizare:40 ani si 3 luni
Alte date:
Intrebare:Incep prin a va multumi pentru raspunsurile bune, explicite si prompte pe care le dati si datorita carora multi dintre noi ne-au rezolvat mai usor problemele. Si eu am solutionat o problema, dar a mai intervenit una. Am solicitat desfasuratorul stadiilor de cotizare de la pensii (in urma deciziei de pensionare) si am observat ca imi lipseste o luna. Eu am lucrat fara intrerupere din 15.12.1980, dar in 01.02.1992 m-am transferat de la Ocolul Silvic la Inspectoratul Silvic. Cei de la Ocolul Silvic au consemnat corect in cartea de munca 01.02.1992 plecarea mea, dar cei de la Inspectoratul Silvic au consemnat gresit incadrearea incepand din 01.01.1992. Urmatorul rand inscris in cartea de munca (cu modificare salar) este 01.03.1992 care a fost preluat de pensii. Luna februarie 1992 nu a fost preluata la pensii deoarece s-a considerat un inscris gresit.
Ce pot sa fac ca sa mi se considere ca stagiu ade cotizare si luna februarie 1992 cand am lucrat la Inspectoratul Silvic?
De la Ocolul Silvic am adeverinta de vechime, depusa la dosarul de pensionare, in care se mentioneaza ca am lucrat pana la 01.02.1992, iar de la Inspectoratul Silvic am deasemenea adeverinta de vechime, depusa la dosar, in care se mentioneaza ca am lucrat la ei din 01.02.1992.
Va multumesc,