Subiect "calcul luna cu grupa 2" Deschis de Georgeta la data: 03/11/2021 4:00am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
calcul luna cu grupa 2
Scris de: Georgeta la data: 03/11/2021 4:00am
Gen:f
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:in luna care am lucrat in grupa 2 punctajul lunar se calculeaza prin raportul venit lunar asigurat din care s-a luat contributia asigurari sociale si salar mediu brut pe economie din luna respectiva inmultit cu 1.25( adica inca 25% pentru grupa 2), este corect acest calcul?
Re: calcul luna cu grupa 2
Scris de: GicaH la data: 03/11/2021 11:52am
Georgeta :
Gen:f
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:in luna care am lucrat in grupa 2 punctajul lunar se calculeaza prin raportul venit lunar asigurat din care s-a luat contributia asigurari sociale si salar mediu brut pe economie din luna respectiva inmultit cu 1.25( adica inca 25% pentru grupa 2), este corect acest calcul?

Nu este corect modul dumneavoastră de calcul. Punctajul se calculează normal prin împărțirea venitului brut lunar la salariul mediu brut pe economie real pe luna respectiva, după care se înmulțește cu 25%, suma respectiva se trece în coloana respectiva de munca în grupa a doua de munca, se calculează punctajul anual prin însumarea tuturor punctajelor pe categorii(contribuție, sporuri, grupa de munca etc.) se împart fiecare la 12(nr.de luni ale anului), după care la final se însumează fiecare tip de punctaj și se afla punctajul total pe perioada activității, urmând a se face punctajul mediu prin împărțirea acestuia la Stagiul complet de cotizare.
Re: calcul luna cu grupa 2
Scris de: la pensie la data: 03/11/2021 12:55pm
Eu consider ca doamna Georgeta a gandit corect pentru punctajul lunar in o luna lucrata in grupa II de munca, cu observatia ca venitul realizat si salariul mediu pe economie pot fi nete sau brute (fara impozit) in functie de luna si anul de calcul.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1