Subiect "Pensionare anticipata partial" Deschis de Adyna la data: 05/24/2021 4:25am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Pensionare anticipata partial
Scris de: Adyna la data: 05/24/2021 4:25am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Am citit despre Reforma pensiilor, asumată prin PNRR,care printre alte obiective prevede si anularea pensionarii anticipate. Aveti idee care este stadiul acestui proiect si de cand ar intra in vigoare acest lucru? Multumesc
Re: Pensionare anticipata partial
Scris de: la pensie la data: 05/24/2021 7:31am
Nu avem alte informatii decat cele din presa, care sunt prezentate neprofesionist si cu tenta critica la adresa guvernului.
Asteptam si noi ca directivele prezentate in PNRR sa fie concretizate prin prevederi legale pentru a putea fi comentate.
Scris de: Geta la data: 05/24/2021 9:38am
la pensie :
Nu avem alte informatii decat cele din presa, care sunt prezentate neprofesionist si cu tenta critica la adresa guvernului.
Asteptam si noi ca directivele prezentate in PNRR sa fie concretizate prin prevederi legale pentru a putea fi comentate.[/quote
,,NU AU NICI O TENTA CRITICA LA ADRESA GUVERNULUI, ASTA E REALITATEA CRUNTA SI DUREROASA CARE O TRAIM IN ACEASTA GUVERNARE, NU INFORMEAZA POPULATIA DE CE SE INTAMPLA IN TARA NOASTRA, DAU LEGI SI ORDONANTE DE URGENTA PESTE NOAPTE. UN GUVERN AEAS DE POPOR APARA PROPRIUL POPOR, NU IL DUCE LA DISPERARE SI SARACIE CRUNTA. TREBUIE SA STAM CU PRIVIREA ATINTITA LA PRESA SA MAI AFLAM CATE CEVA, CE SE MAI TRIMITE DE LA UE .
]
Scris de: Nicolae la data: 05/24/2021 3:18pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/ciolacu-il-acuza-pe-citu-ca-s-ar-fi-angajat-in-fata-ce-ca-va-desfiinta-pensia-anticipata-si-va-creste-vechimea-necesara-pensionarii-1536747
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/document-reformele-la-care-s-a-angajat-premierul-citu-in-fata-ursulei-von-der-leyen-1535955
Scris de: mihai la data: 05/25/2021 3:01am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Apreciez pozitia sitelui Lapensie.com care ajuta oameni fara a face politica indiferent de partidele care se afla la guvernare , opiniile politice se pot exprima pe retelele de socializare sau in presa online .Multumesc .
Scris de: la pensie la data: 05/25/2021 7:27am
Multumim domnului Mihai pentru faptul ca a inteles pozitia noastra privind opiniile politice si rugam vizitatorii sa-si exprime opiniile politice pe alte site-uri.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1