Gen:B
Data nasterii:09.07.1950
Stagiul de cotizare:
Alte date:vechime totala in munca 32ani10luni,1an5luni armata,5ani facultate la zi
Intrebare:Buna ziua!Va rog daca este posibil sa-mi dati un sfat fata de situatia pe care v-o relatez mai jos:Sotul meu a intrat in posesia unui certificat de handicap accentuat in mai2009,pe baza unui diagnostic oftamologic CONGENITAL.Am solicitat decizie pentru pensionare in baza art47,dar pt ca nu am avut acte doveditoare dinaintea primei angajari,mai mult decit fisa medicala de la medicul de familie,ni s-a respins solicitarea.Prcizez ca in fisa medicala de la medicul de familie este mentionat de mai multe ori in decursul vremii diagnosticul cu precizarea CONGENITAL,dar fara alte amanunte de gen acuitate vizuala si altele...De asemenea fisa actuala este cea ramasa in urma unor reorganizari din unitatea unde lucreaza si este datata 1981,nu 1978 cind a fost prima angajare.Intrebarea mea este daca facem contestatie,ce sanse avem?daca ne puteti ajuta cu un sfat in acest sens?daca s-au mairezolvat favorabil astfel de contestatii in experienta pe care o aveti?si daca nu care ar fi momentul pensionarii functie de vechimea pe care o are,virsta la care ar putea iesi la pensie.Ar mai fi multe de comentat dar nu e locul si momentul potrivit pt a va mai rapi timpul.In speranta unui sfat si a timpului acordat, multumesc anticipat