Subiect "calcul pensie" Deschis de Ciuca Cristina la data: 08/09/2021 3:04pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
calcul pensie
Scris de: Ciuca Cristina la data: 08/09/2021 3:04pm
[b][i][code]

[/code][/i][/b]Gen:F
Data nasterii:23 ianuarie 1961
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Am introdus din greseala anii de facultate si nu pot sa-i sterg. Am constatat o modificare a valorii pensiei. Cum pot sa-i sterg? Multumesc!
Re: calcul pensie
Scris de: GicaH la data: 08/10/2021 5:00am
Ciuca Cristina :
[b][i][code]

Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Am introdus din greseala anii de facultate si nu pot sa-i sterg. Am constatat o modificare a valorii pensiei. Cum pot sa-i sterg? Multumesc!

Dați click începând cu prima luna de facultate trecuta și la cod puneți "---", apoi la final de pagină dați click pe "Continuă"
Scris de: Ciuca Cristina la data: 08/10/2021 8:23am
GicaH :
Ciuca Cristina :
[b][i][code]

Stagiul de cotizare:
Alte date:

Dați click începând cu prima luna de facultate trecuta și la cod puneți "---", apoi la final de pagină dați click pe "Continuă"
Scris de: Ciuca Cristina la data: 08/10/2021 8:24am
Ciuca Cristina :
GicaH :
Ciuca Cristina :
[b][i][code]

Stagiul de cotizare:
Alte date:

Scris de: la pensie la data: 08/10/2021 8:47am
Am observat ca ati gasit singura solutia de stergere.
Am verificat datele introduse de dv si am gasit o singura eroare si anume aceea ca nu ati introdus sporul de vechime inainte de 01 aprilie 1992, care se acorda automat, asa cum explicam noi pe forum la pagina de la adresa de mai jos:
http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php
Corect pentru dv este urmatorul spor de vechime
Intre octombrie 1987 - septembrie 1989 3 %
Intre octombrie 1989 - martie 1992 6 %
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1