Subiect "Salarii compensatorii" Deschis de Claudiu la data: 08/11/2021 4:03am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Salarii compensatorii
Scris de: Claudiu la data: 08/11/2021 4:03am
Gen:M
Data nasterii:03.dec.1957
Stagiul de cotizare:40 ani
Alte date:
Intrebare:In 1999 .sept.am beneficiat de 6 salarii compensatorii ca urmare a concedierii colective.Suma nu este trecuta in cartea de munca ,dar am obtinut adeverinta in care este trecuta suma toata ,adica nu esalonat pe 6 luni la coloana 13 la alte venituri impozabile.Rog sa i-mi spune-ti daca aceasta suma se va lua in calcul la pensie.Va multumesc sinte-ti de mare folos.
Re: Salarii compensatorii
Scris de: la pensie la data: 08/11/2021 5:39am
In anexa 15 la Normele de aplicare a legii pensiilor 263/2010 se prevede ca : "Nu sunt luate in calcul la stabilirea punctajului mediu anual, intrucat nu au facut parte din baza de calcul a pensiilor conform legislatiei anterioare datei de 01 aprilie 2001, drepturile platite potrivit dispozitiilor legale, in cazul desfacerii contractului de munca".
Noi incadram cazul dv in aceasta prevedere si consideram ca nu se iau in calculul pensiei, conform legii pensiilor 263/2010, insa vor fi luate in calcul la o eventuala recalcularea a pensiilor conform noii legi a pensiilor prevazuta sa intre in vigoare in data de 01 septembrie 2023.
Scris de: Iftene Ovidiu la data: 08/12/2021 5:45am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua, il rog pe dl Claudiu daca poate si doreste sa ma contacteze la adresa de Email ovidiu_iftene@yahoo.com, sa pot obtine niste detalii despre adeverinta dansului cu salariile compensatorii din anul 1999 pt ca si eu am fost concediat cu Ordonanta 36/1999, doresc sa obtin si eu acea adeverinta de la angajator deoarece sumele nu sunt trecute in Cartea de Munca. Multumesc pt ajutor.
Scris de: COTETIU MARCELA la data: 08/24/2021 7:43am
Iftene Ovidiu :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua, il rog pe dl Claudiu daca poate si doreste sa ma contacteze la adresa de Email ovidiu_iftene@yahoo.com, sa pot obtine niste detalii despre adeverinta dansului cu salariile compensatorii din anul 1999 pt ca si eu am fost concediat cu Ordonanta 36/1999, doresc sa obtin si eu acea adeverinta de la angajator deoarece sumele nu sunt trecute in Cartea de Munca. Multumesc pt ajutor.
Scris de: COTETIU MARCELA la data: 08/24/2021 7:46am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:ROG SI EU DACA SE POATE UN RASPUNS PENTRU ADEVERINTA PENTRU SALARII COMPENSATORII DE LA DOMNUL CLAUDIU.MULTUMESC !
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1