Subiect "carte de munca nescanata" Deschis de LADISLAV-TIBERIU BORVIZ la data: 08/17/2021 11:01am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
carte de munca nescanata
Scris de: LADISLAV-TIBERIU BORVIZ la data: 08/17/2021 11:01am
Gen:M
Data nasterii:21-IUNIE-1962
Stagiul de cotizare:36 ANI+12 ANI GR.A-2-A
Alte date:
Intrebare:Daca nu am cartea de munca scanata trebuie sa mai aduc si alte acte doveditoare? mentionez ca pana in 2001 totul e trecut in C.M si cei 12 ani de grupa.O sa am probleme?Va multumesc,sunteti de nota 10.
Re: carte de munca nescanata
Scris de: la pensie la data: 08/18/2021 2:41am
Daca nu aveti carnetul de munca scanat mergeti la casa de pensii cu el si cu actul de indentitate si cereti scanarea. Nu trebuie sa aveti niciun necaz insa este recomandat sa faceti scanarea inainte de depunerea dosarului de pensionare.
Re: carte de munca nescanata
Scris de: GicaH la data: 08/18/2021 6:24am
la pensie :
Daca nu aveti carnetul de munca scanat mergeti la casa de pensii cu el si cu actul de indentitate si cereti scanarea. Nu trebuie sa aveti niciun necaz insa este recomandat sa faceti scanarea inainte de depunerea dosarului de pensionare.

Nu este nevoie de scanare. Când aveți condițiile de pensionare duceți cererea, carnetul de munca și celelalte acte scrise în cererea de pensionare.
Eu am avut carnetul de munca scanat în 2010, este stampila pe ultima pagina, dar scanarea nu se găsește nicăieri, când le-am sesizat acest lucru, cei de la CJP și CNPP, au zis ca nu este nici-o problema, căci oricum trebuie sa duc la pensionare carnetul de muncă, copie și original.
În prezent datele de dinainte de 01.04 2001 nu se regăsesc în contul online, de fapt dacă cer datele din carnetul de munca, îmi zice ca nu exista, dar eu sun pensionat de 2 ani și 6 luni...
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1