Subiect "Ajutor" Deschis de Miki la data: 09/01/2021 10:05am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Ajutor
Scris de: Miki la data: 09/01/2021 10:05am
Gen:f
Data nasterii:28.08.1963
Stagiul de cotizare:28ani
Alte date:
Intrebare:pe 20 august am ridicat de la comisia de expertiza decizia medicala cu pensie grad.3(cu drept munca 4ore),pe ziua de 23.08.2021,m.am prezentat la serv.cu dosarul,mi.au spus să rămân la muncă,eu nu mai vreau sa lucrez cele 4ore,nu mi.au dat nimic la mâna să depun la dosar,bagandu.ma in co ptr.perioada care am lucrat.o legal,pe 25.08.2021 am depus dosarul la casa de pensii de unde acum mi se cere încetarea calității de asigurat de la serv.ptr.a mise elibera decizia de pensionare,la serv.mi s.a spus că trebuie întâi să prezint decizia de pensie după care mi se face desfacerea,VA ROG DIN SUFLET SPUNETI.MI CARE ESTE PROCEDURA,CE TREBUIE FACUT SA DECALCIM ITELE,EU PERSONAL SANT BAGATA IN CEATA,VA ROG DIN SUFLET SA MA AJUTATI,DATI.MI PASII SI LEGILE CARE TREBUIESC URMATE(trebuia să mi se de.a la mâna ceva de la serv.ptr.a depune de la început la dosar)
Re: Ajutor
Scris de: la pensie la data: 09/02/2021 9:02am
Este neclar ce prezentati dv insa pentru a nu mai pierde timp mergeti la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) de care apartine angajatorul la care lucrati si prezentati in detaliu situatia dv si rugati-i sa va ajute.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1