Subiect "Recalculare pensie(pensie pentru limita varsta din 02.09.2016) cu luarea in considerare la calcului punctajului si a veniturilor realizate in acord global(hotarare judecatoreasca definitiva la Curtea de Apel Cluj dosar4298/117/2020" Deschis de CRISAN IOAN 2 la data: 10/29/2021 7:35am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Recalculare pensie(pensie pentru limita varsta din 02.09.2016) cu luarea in considerare la calcului punctajului si a veniturilor realizate in acord global(hotarare judecatoreasca definitiva la Curtea de Apel Cluj dosar4298/117/2020
Scris de: CRISAN IOAN 2 la data: 10/29/2021 7:35am
Gen:M
Data nasterii:02.03.1955
Stagiul de cotizare:43 ani 9 luni si 20 zile conf Decizie pensionare emisa in 18.01.2020
Alte date:In urma solicitarii recalcularii pensiei cu luarea in considerare la calculul punctajului si a veniturilor obtinute in acord global conform adeverintei eliberate de angajator: S. C Prebet Aiud S.A as vrea sa-mi calculez punctajul cu ajutorul aplicatiei de pe site.
Intrebare:Cum sa procedez( la Nume sa apara CRISAN IOAN 2 ?? cum trebuiesc introduse sumele in acord adeverinta fiind pe perioadada septrmbrie 1983 pana in aprilie 2001
Re: Recalculare pensie(pensie pentru limita varsta din 02.09.2016) cu luarea in considerare la calcului punctajului si a veniturilor realizate in acord global(hotarare judecatoreasca definitiva la Curtea de Apel Cluj dosar4298/117/2020
Scris de: la pensie la data: 11/01/2021 4:36am
Pentru modificarea numelui faceti click in caseta numelui si faceti modificarile dorite.
Pentru recalcularea punctajului pensiei, pentru sumele castigate in acord, in noul program, in pagina de intrare, faceti modificarea numelui si introduceti indicele de corectie din data de iesire initiala la pensie, adica 1.09, in caseta corespunzatoare, iar in paginile anuale din perioada recalculata selectati codul "L" iar sumele castigate in acord le introduceti in coloana "Sporuri" "fixe".
In programul de recalculare pensie puteti introduce sau nu si datele introduse in calcul laiesirea initiala la pensie.
Re: Recalculare pensie(pensie pentru limita varsta din 02.09.2016) cu luarea in considerare la calcului punctajului si a veniturilor realizate in acord global(hotarare judecatoreasca definitiva la Curtea de Apel Cluj dosar4298/117/2020
Scris de: CRISAN IOAN la data: 11/03/2021 2:47am
la pensie :
Pentru modificarea numelui faceti click in caseta numelui si faceti modificarile dorite.
Pentru recalcularea punctajului pensiei, pentru sumele castigate in acord, in noul program, in pagina de intrare, faceti modificarea numelui si introduceti indicele de corectie din data de iesire initiala la pensie, adica 1.09, in caseta corespunzatoare, iar in paginile anuale din perioada recalculata selectati codul "L" iar sumele castigate in acord le introduceti in coloana "Sporuri" "fixe".
In programul de recalculare pensie puteti introduce sau nu si datele introduse in calcul laiesirea initiala la pensie.

La calculul punctajului intoducand la Sporuri fixe sumele castigate in acord global,indicele de corectie 1,09 din anul iesirii la pensie pentu limita de varsta cat si puntajul ]suplimentar grupa de munca mia iesit conform calculelor aplicatiei de pe site punctaj corectat 2.40461.Intrebare: punctajul suplimentar grupa de munca nu se modifica prin introducerea sumelor fixe provenite din acord global(a fost introdus punctaj suplimentar grupa de munca 5.68476 cat a rezultat initial, fara sumele introduse la sporuri fixa)???
Scris de: la pensie la data: 11/03/2021 10:06am
Majorarea punctajelor lunare pentru lucrul in grupele de munca nu se aplica si datelor suplimentare introduse in casetele din pagina de intrare.
Deci daca doriti ca majorarea punctajului suplimentar aferent grupelor de munca sa se aplice si punctajului aferent sumelor castigate in acord nu mai introduceti punctajul suplimentar pentru grupele de munca in pagina de intrare si selectati in program grupa de munca in perioada lucrata in grupa de munca.
Scris de: CRISAN IOAN 2 la data: 11/05/2021 7:09am
la pensie :
Majorarea punctajelor lunare pentru lucrul in grupele de munca nu se aplica si datelor suplimentare introduse in casetele din pagina de intrare.
Deci daca doriti ca majorarea punctajului suplimentar aferent grupelor de munca sa se aplice si punctajului aferent sumelor castigate in acord nu mai introduceti punctajul suplimentar pentru grupele de munca in pagina de intrare si selectati in program grupa de munca in perioada lucrata in grupa de munca.

Mulțumesc pentru îndrumare Fac menționează ca folosind programul d-voastra pentru calculul pensiei(respectând observațiile făcute de d-voastra) am obținut valoarea sumei pensiei la o diferență de 8 lei fata de CJP. Alba la data pensionarii 02.09. 2016. Sa vedem acum ce iese. Mulțumesc încă o data pentru sprijinul acordat.
Scris de: CRISAN IOAN2 la data: 11/05/2021 7:12am
CRISAN IOAN 2 :
la pensie :

Mulțumesc pentru îndrumare Fac mențiunea ca folosind programul d-voastra pentru calculul pensiei(respectând observațiile făcute de d-voastra) am obținut valoarea sumei pensiei la o diferență de 8 lei fata de CJP. Alba la data pensionarii 02.09. 2016. Sa vedem acum ce iese. Mulțumesc încă o data pentru sprijinul acordat.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1