Subiect "Dovada incetarii activitatii" Deschis de Mihail Dinu la data: 10/30/2021 2:58pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Dovada incetarii activitatii
Scris de: Mihail Dinu la data: 10/30/2021 2:58pm
Gen:M
Data nasterii:05.07.1959
Stagiul de cotizare:peste 37 ani
Alte date:
Intrebare:Buna ziua,

Referitor la Dovada incetarii activitatii (document in original) - se poate depune dupa primirea deciziei de pensioanare ? Doressc sa lucrez pana la primirea deciziei apoi in interval de o luna de la primirea deciziei sa-mi dau demisia ( sa incetez activitatea) . Poate nu mi se aproba dosarul. Atunci raman si fara serviciu daca imi dau demisia (incetez activitatea la serviciu). Adica sa mai muncesc pana la primirea deciziei de pensionare. Altfel risc sa raman fara serviciu. Va rog...
Re: Dovada incetarii activitatii
Scris de: GicaH la data: 10/31/2021 9:27am
Mihail Dinu :
Gen:M
Data nasterii:05.07.1959
Stagiul de cotizare:peste 37 ani
Alte date:
Intrebare:Buna ziua,

Referitor la Dovada incetarii activitatii (document in original) - se poate depune dupa primirea deciziei de pensioanare ? Doressc sa lucrez pana la primirea deciziei apoi in interval de o luna de la primirea deciziei sa-mi dau demisia ( sa incetez activitatea) . Poate nu mi se aproba dosarul. Atunci raman si fara serviciu daca imi dau demisia (incetez activitatea la serviciu). Adica sa mai muncesc pana la primirea deciziei de pensionare. Altfel risc sa raman fara serviciu. Va rog...

Dovada încetării activității o puteți de pune oricând, înainte, după primirea deciziei, odată cu depunerea dosarului, sau chiar să nu o depuneți, căci depunerea ei condiționează punerea în plata a pensiei.
Scris de: Mihail Dinu la data: 11/01/2021 2:30am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:va multumesc
Scris de: la pensie la data: 11/01/2021 4:37am
Raspunsul domnului Gica este corect.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1