Subiect "Pensie limita de varsta" Deschis de Tiberiu G. la data: 11/06/2021 5:45am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Pensie limita de varsta
Scris de: Tiberiu G. la data: 11/06/2021 5:45am
Gen:masculin
Data nasterii:5 noiembrie1956
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Am pierdut cartea de munca și as avea rugămintea sa îmi spuneți care ar fi pașii de urmat pentru a putea depune actele la casa de pensii.Mentionez ca am fost angajat la mai multe locuri de munca.La unu din locul de manca unde am lucrat 14 ani am obținut adeverinta și copii după statele de plata,doar ca am lucrat în grupa 2 de munca și nu știu cum sa fac dovada.
Re: Pensie limita de varsta
Scris de: la pensie la data: 11/07/2021 8:21am
Pentru reconstituirea stagiului de cotizare lucrat, in cazul pierderii carnetului de munca, trebuie sa obtineti adeverinte de la toate locurile de munca in care ati lucrat inainte de 01 aprilie 2001.
Adeverintele trebuie sa contina salariile tarifare lunare si sporurile castigate precum si perioadele lucrate in grupele de munca.
Pentru perioada lucrata dupa data de 01 aprilie 2001 nu sunt necesare adeverinte deoarece aceste date au fost trimise lunar la Casa de pensii, de catre angajator, prin situatia numita REVISAL si se afla in arhiva Casei de pensii. Aceste date le puteti cere pentru informarea dv de la Casa de pensii cerand ""
Situatia stagiului de cotizare dupa data de 01 aprilie 2001.
Va mulțumesc frumos pt răspuns. As dori sa va întreb pt.firmele din alte județe va trebui sa mă adresez ITM din jud respectiv ot adeverinta și revisal.Re: Pensie limita de varsta
Scris de: Tiberiu G la data: 11/07/2021 2:14pm
la pensie :
Pentru reconstituirea stagiului de cotizare lucrat, in cazul pierderii carnetului de munca, trebuie sa obtineti adeverinte de la toate locurile de munca in care ati lucrat inainte de 01 aprilie 2001.
Adeverintele trebuie sa contina salariile tarifare lunare si sporurile castigate precum si perioadele lucrate in grupele de munca.
Pentru perioada lucrata dupa data de 01 aprilie 2001 nu sunt necesare adeverinte deoarece aceste date au fost trimise lunar la Casa de pensii, de catre angajator, prin situatia numita REVISAL si se afla in arhiva Casei de pensii. Aceste date le puteti cere pentru informarea dv de la Casa de pensii cerand ""
Situatia stagiului de cotizare dupa data de 01 aprilie 2001.
Scris de: la pensie la data: 11/08/2021 9:37am
Adeverintele pentru stagiile de cotizare nu se obtin de la ITM ci de la angajatorii la care ati lucrat sau de la societatile care au preluat arhiva de personal daca societatile la care ati lucrat au incetat activitatea.
Pentru perioada dupa 01 aprilie 2001 cand au inceput sa fie transmise situatiile REVISAL la Casa de pensii, am spus ca, nu trebuie sa prezentati adeverinte nici din judetul dv de domiciliul.
Scris de: Tiberiu la data: 11/08/2021 1:36pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:mulțumesc mult.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1