Subiect "Recalculare" Deschis de Maur Gabriel la data: 11/08/2021 7:15am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Recalculare
Scris de: Maur Gabriel la data: 11/08/2021 7:15am
Gen:B
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:Pensionar limita de varsta
Alte date:
Intrebare: Va rog sa ma informati , de fapt din caseta punctaj pensie calculata initial inainte de pensie 1.26394 sa introduc in caseta punctaj decizie pensie anterioara pentru recalculare?
Puteti va rog sa va uitati daca am introdus corect la calcul pensie .

Va multumesc anticipat !
Re: Recalculare
Scris de: la pensie la data: 11/09/2021 3:57am
Utilizarea casetei "Punctaj decizie pensie anterioara " se face cand dorim ca la punctajul pensiei anterioare adaugam prin recalculare un stagiu de cotizare suplimentar fara sa mai introducem date in perioada calculata in decizia anterioara ci introducem date numai in perioada stagiului suplimentar pentru care se face recalcularea, asa cum de fapt ati procedat si dv.
Insa dv ati comis cateva erori adica :
- Dv ati introdus in aceasta caseta punctajul mediu anual al pensiei anterioare adica 1,26394 puncte si trebuia sa introduceti suma punctajelor anuale de la pensia calculata anterior adica 44.42678 puncte.
- Credem ca trebuia sa introduceti suma punctajelor anuale din decizia de pensionare primita de la Casa de pensii in acest an, deoarece am observat cateva mici erori la programul de calcul de pe acest site pentru aceasta pensie.
- Deasemeni credem ca este indicat sa faceti recalcularea in o data cat mai apropiata de data incetarii activitatii deoarece acest program calculeaza cu erori pe perioade viitoare deoarece nu cunoaste salariile medii pe economie pe aceste perioade.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1