Subiect "Decizie pensionare limita de varsta" Deschis de Mihaela Sodoleanu la data: 12/06/2021 4:30am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Decizie pensionare limita de varsta
Scris de: Mihaela Sodoleanu la data: 12/06/2021 4:30am
Gen:Feminin
Data nasterii:05.12.1963
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua,
incepand cu 01 Noiembrie,am trecut de la pensionare anticipata la Pensie la limita de varsta.Am nevoie de decizia de pensionare pentru limita de varsta ,decizie pe care am cerut-o de la Casa teritoriala de Pensii,insa nu am primit un raspuns clarificator si de fiecare data raspunsul este acelasi:sa astept.Va rog sa ma ajutati sa inteleg daca acest lucru este reglementat cumva in legislavie si ce as putea face in acest caz.
Multumesc!
Re: Decizie pensionare limita de varsta
Scris de: la pensie la data: 12/06/2021 9:09am
In legislatia pensiilor nu se prevede un termen in care se emite decizia de pensie pentru limita de varsta, la trecerea de la pensie anticipata, atunci cand sunt indeplinite conditiile pentru aceasta trecere. Aceasta trecere se face din oficiu, fara cerere.
Frecvent aceasta decizie este data in cca 2 luni, in functie de volumul de munca si de birocratia care este la acea Casa de pensii teritoriale.
Daca aceasta intarziere nu va lezeaza interesele financiare asteptati cu speranta ca aceasta decizie va fi emisa si comunicata pana la sfarsitul anului.
Re: Decizie pensionare limita de varsta
Scris de: Mihaela Sodoleanu la data: 12/06/2021 11:45am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:

Multumesc mult!
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1