Subiect "incetarea activitatii" Deschis de slujitoru la data: 12/13/2021 5:28pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
incetarea activitatii
Scris de: slujitoru la data: 12/13/2021 5:28pm
Gen:m
Data nasterii:02/10/1961
Stagiul de cotizare:decizie pensionare limita de varsta
Alte date:
Intrebare:stimati domni,constatand profesionalismul d-voastra din alte raspunsuri pe care le-am solicitat de la d-voastra, doresc sa va intreb urmatorul fapt,.Am decizia de pensionare de vreo 40 zile (la insistentele colegilor de munca nu am depus-o pana acum)Acum urmeaza sa o depun,.Intrebare, Cum mi se va calcula compensarea in bani cele 22 zile de concediu pe care nu le-am luat anul acesta daca cer incetare activitatii pe 16/12/2021 ,.avand in vedere ca de la data de 31/10/2021 pana pe 13/11/2021 am fost in concediu medical de covid-19 si nu mai am ultima luna completa,.stiind ca se face media pe o zi din ultima luna lucrata (aceasta fiind jumatate pe luna a 11 a si jumatate pe luna a 12 a ),.din salariul de baza si sporurile permanente,.sau media ultimelor 3 luni lucrate,.si care (medie) este mai convenabila aceea se aplica,. dar problema este cu ultima luna intrerupta,.jumate pe o luna jumate pe alta luna,.,??!!deci cum vor calcula banii pe cele 22 cile de CO,.??!!Va multumesc anticipat,. Cu respect caci faceti lucruri bune aici,.,Sa fiti sanatosi,.,
Re: incetarea activitatii
Scris de: la pensie la data: 12/14/2021 2:08am
Va multumim pentru aprecierea muncii pe care o facem insa din pacate si noi avem limite in privinta legislatiei.
Experienta noastra se limiteaza la legislatia pensiilor iar intrebarea dv se refera ls legislstis muncii pe care nu o cunoastem suficient pentru a evita erorile.
Rugam pe vizitatorii acestui site, care cunosc raspunsul, sa va ajute.
Va dorim multa sanatate si sa aveti parte de pensie o perioada cat mai lunga.
Re:
Scris de: Ivascu Ion la data: 12/19/2021 3:32pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Calculul indemnizatiei pt concediul de odihna se face avand in vedere veniturile brute pe ultimile trei luni indiferent de natura lor (concedii medicale, premii, alte sume brute primite).
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1