Gen:F
Data nasterii:06.09.1954
Stagiul de cotizare:32 ANI
Alte date:
Intrebare:1.In unele adeverinte exista rubrica"Sporul acordat pentru munca in timpul noptii,conf.legii(%)" ,si as vrea sa stiu in programul dumneavoastra la care rubrica trebuiesc trecute aceste cifre care sunt in procente (asa dupa cum sevede din antet).Alaturat acestei rubrici este trecut"Procentul mediu al sporului pentru munca prestata in timpul noptii(col.3-cifrele mentionate in coloana precedenta-inmultitcu 31,51%) asadar care si unde din aceste coloane trebuiesc trecute aceste date ,in programul dumneavoastra.
2.un program de 4 ore(din motive de sanatate sau din motive de restructurare) apar in cartea de munca cu salariul normal adica intreg.Ma gindesc nu cumva pe aceasta perioada sa fie introdu-se in baza de calcul a pensiei doar jumatate din salariul trecut in cartea de munca pe aceasta perioada?
3.anii de grupa a-ll-a de munca sunt adaugati la totalul anilor cotizati -astfel diminuindu-se numarul lunilor de penalizare-.eu am de ex.2 ani de grupa si cu 32 cotizati prin munca s-ar face 34 si altfel ar sta diminuarea pensiei.
In rest tot ce a-ti facut este extraordinar ,avind in vedere ca unele birouri de informatii de la casele de pensii au un personal care s-a cam schimbat si putine informatii se pot afla detailat.
La primul punct nu stiu cit de explicita am fost dar daca ma intelegeti ar fi bine daca nu, voi vedea la momentul oportun.
VA MULTUMESC ELENA