Subiect "Talon pensie online" Deschis de Cojan Georgeta Gabriela la data: 01/21/2022 5:37am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Talon pensie online
Scris de: Cojan Georgeta Gabriela la data: 01/21/2022 5:37am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua!
Care este procedura pentru a beneficia de transmiterea lunara a cuponului de pensie in varianta electronica?
Va multumesc!
Re: Talon pensie online
Scris de: la pensie la data: 01/21/2022 2:16pm
Posibilitatea de a primi cuponul de pensie in format electronic este stabilita prin modificarea art 109 din legea pensiei 263/2010 de catre legea 270/2021.
De aceasta pot beneficia numai cei care au optat sa primeasca pensia in cont curent sau cont de card,
Daca aveti acest drept pentru a primi cuponul de card in format electronic trebuie sa depuneti o cerere la Casa de pensii in acest sens si sa urmati pasii care vi se vor comunica de Casa de pensii.
Scris de: Ivascu Ion la data: 01/25/2022 3:40pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Deoarece sunt putin mai avansat in demersul obtinerii talonului de pensie in format electronic imi permit sa va spun ca primul pas ce trebuie facut este deschiderea unui cont pe portalul CNPP.
Iata mai jos raspunsul casei de pensii la intrebarea mea precum si pasii care trebuie urmati:

Raspuns:
Bună ziua! Pentru transmiterea cuponului de pensie electronic, vă comunicăm că trebuie să de?ine?i un cont în Portalul CNPP. În cazul în care de?ine?i cont în Portalul CNPP: • procedura prevede utilizarea unei cereri tip care se descarcă, se completează, se semnează ?i se transmite prin Portal, accesând sec?iunea “Depunere cereri ?i documente” din cadrul domeniului “Comunicare cu publicul”. Pentru transmiterea documentului de informare prin func?ionalitatea ce va fi introdusă în PORTAL, cererea va fi adaugată în PORTAL numai prin contul dvs. personal. În cazul în care nu ave?i cont în Portalul CNPP: • primul pas necesar a fi efectuat este de a ob?ine un cont online în Portalul CNPP, urmând pa?ii prevăzu?i de “Procedura de ob?inere cont on-line” afi?ată pe site-ul CNPP, în fereastra “De ce să îmi fac cont?”. PRECIZĂRI: • în situa?ia în care opta?i pentru transmiterea pe e-mail a documentului de informare, acest lucru se va putea realiza prin accesarea unui link de către dvs.. Acest link îl ve?i primi pe adresa de e-mail comunicată de dvs. la deschiderea contului în Portalul CNPP. Vă îndrumăm să urmări?i site-ul www.cnpp.ro, sec?iunea "Noută?i", unde sunt postate precizările referitoare la transmiterea electronică a documentului de informare ?i modelul de cerere.
Scris de: la pensie la data: 01/26/2022 2:38am
Multumim domnului Ivascu pentru informatiilr date.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1