Gen:M
Data nasterii:08.10.1950
Stagiul de cotizare: 49 ani 5 luni 5 zile
Alte date:
Intrebare:Bună ziua,
Am introdus datele de pe borderoul de calcul pe site Lapensie si mi-a rezultat o pensie mai mare cu 400 de lei fata de ceea ce am primit. Ce este de făcut în aceasta situație?
Mai am o adeverinta obținută de la ultima decizie primita, exista vro sansa sa o ia în considerare. (nu am introdus datele de pe aceasta adeverinta pe site Lapensie.
O alta problema o am cu ceea este scris în cartea de munca în perioada 1977 - 1991, intrucat în aceea perioada se ia în considerare venitul net, însă eu pe cartea de munca am trecut un venit mai mic decât cel pe care îl primeam în perioada 1977-1991.
Ultima decizie primita este în urma unei hotărâri judecătorești în care am câștigat trecerea de la încadrarea în grupa 2 la încadrarea la grupa 1, pentru o perioada de 10 ani cu procent 100% și mi s-a mai dat la pensie 100 lei, deși alți colegi au primit 300-400 pentru o perioada de 7-8 ani.
Dacă am dat în judecata trebuia sa primesc drepturile de când am început procesul sau de când am hotărârea definitiva, ca unii colegi au primit drepturile câștigate și cu 2 ani în urma hotărârii judecătorești.