Subiect "pensie" Deschis de MARIANA la data: 02/18/2022 10:06am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
pensie
Scris de: MARIANA la data: 02/18/2022 10:06am
Gen:
Data nasterii:1962
Stagiul de cotizare:40
Alte date:
Intrebare: Buna ziua , sper sa nu deranjez si sa pot gasi la dvs un raspuns . Intrebarea mea este : dintr-o anumita problema am fost nevoita sa-mi mut domiciliu intr-un alt judet , cu toate ca voi lucra pana la pensionare limita de varsta in judetul in care am lucrat o viata . Cand voi iesi la pensie voi depune doasarul in judetul de domiciliu sau in cel care am lucrat ? Mentionez ca in anul 2020 am initiat un dosar pentru pensie partial anticipat care a fost calculat dar nu l-am pus in aplicare pana acum . In speranta ca m-am facut inteleasa astept raspunsul dvs.Multumesc anticipat pentru ajutor !
Re: pensie
Scris de: la pensie la data: 02/19/2022 3:47am
Regula este ca dosarul de pensie sa fie depus la Casa de pensii judetene de care apartine domiciliul.
Insa dv aveti o situatie diferita pentruca ati depus deja un dosar de pensionare anticipata partiala iar daca pana la realizarea varstei standard de pensionare nu incetati activitatea decizia de trecere de la pensie anticipata partiala la pensie pentru limita de varsta se emite de Casa de pensii judetene unde se afla dosarul de pensie anticipata partiala si se trimite la vechea adresa.
Deci daca stiti ca la data trecerii la pensie pentru limita de varsta veti fi la noul domiciliu faceti formele de transfer a dosarului de pensie anticipata partiala la Casa de pensii de care apartine noul domiciliu.
Re: pensie
Scris de: MARIANA la data: 02/21/2022 6:23am
Gen:
Data nasterii:1962
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:

Pana la pensia pentru limita de varsta voi ramane la actualul loc de munca , urmand ca apoi sa pun in aplicare ceeace mi-ati spus .

Multumesc frumos pentru raspunsul dvs. !
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1