Subiect "INFORMARE" Deschis de Ivascu Ion la data: 02/25/2022 12:25pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
INFORMARE
Scris de: Ivascu Ion la data: 02/25/2022 12:25pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:

Va rog sa-mi permiteti sa informez cititorii dv ca acum cateva zile s-a creat posibilitatea tehnica pentru toti pensionarii care primesc pensia pe card (in cont bancar) de a solicita talonul de pensie (mov) la cerere on line pe o adresa personala de e-mail.
Demersul respectiv se face in doi pasi:
- crearea unui cont personal pe pagina CNPP- in urma caruia se primeste un ID si o parola,
- solicitarea de pe acest cont a talonului mov pe e-mail prin completarea modelului de cerere de pe pagina respectiva.
In speranta ca am putut fi si eu de ajutor va multumesc in numelor tuturor celor care utilizeaza programul pentru activitatea pro-bono depusa de dv.
Re: INFORMARE
Scris de: Dan la data: 02/25/2022 12:46pm
Ivascu Ion :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:

Va rog sa-mi permiteti sa informez cititorii dv ca acum cateva zile s-a creat posibilitatea tehnica pentru toti pensionarii care primesc pensia pe card (in cont bancar) de a solicita talonul de pensie (mov) la cerere on line pe o adresa personala de e-mail.
Demersul respectiv se face in doi pasi:
- crearea unui cont personal pe pagina CNPP- in urma caruia se primeste un ID si o parola,
- solicitarea de pe acest cont a talonului mov pe e-mail prin completarea modelului de cerere de pe pagina respectiva.
In speranta ca am putut fi si eu de ajutor va multumesc in numelor tuturor celor care utilizeaza programul pentru activitatea pro-bono depusa de dv.
Multumim de informare , dar as dori sa stiu daca este vorba de TOTI pensionarii care primesc pensia pe card, sau numai cei care locuiesc in Romania si primesc pensia pe card? Cu stima.
Scris de: la pensie la data: 02/27/2022 9:16am
Multumim domnului Ivascu pentru informare.

Pentru domnul Dan
Comunicatul CNPP referitor la aplicația care permite transmiterea online a documentului de informare se afla pe site-ul CNPP pagina principala.
Nu este specificata nicio restrictie din punctul de vedere al domiciliului ci numai aceea de a avea un cont personal in Portalul CNPP.
Scris de: liliana la data: 03/03/2022 2:29pm
la pensie :

Pentru domnul Dan
Comunicatul CNPP referitor la aplicația care permite transmiterea online a documentului de informare se afla pe site-ul CNPP pagina principala.
Nu este specificata nicio restrictie din punctul de vedere al domiciliului ci numai aceea de a avea un cont personal in Portalul CNPP.

'Cum se procedeaza cu talonul din luna decembrie care contine biletele de transport?'
Scris de: la pensie la data: 03/04/2022 2:30am
Pentru doamna Liliana.
Noi nu cunoastem cum se procedeaza in acest caz.
Rugam vizitatorii acestui site care cunosc raspunsul sa intervina
Scris de: Diaconeasa Nicolae la data: 03/05/2022 8:27am
liliana :
la pensie :

Pentru domnul Dan

'Cum se procedeaza cu talonul din luna decembrie care contine biletele de transport?'
"Eu am primit cuponul în contul deschis online, dar și tipărit. Actualmente sunt în Germania și mi s-a cerut Certificatul de Viață și să îmi transfer pensia în Germania. Am fost tentat să o transfer, doar să nu mai mă deranjeze. Însă până la urmă este DOAR opțiunea mea. Nu cred că pot fi obligat, deoarece nu am văzut undeva că nu am dreptul de a încasa pensia ,pe card, pe motiv că locuiesc, momentan, în Germania. În loc de Certificatul de Viață le-am transmis, prin email, copie de pe fluturașul de salariu, care e mai valabil decât un act,dat în fața notarului,cu valabilitate un an de zile. Am procedat corect? Pot fi obligat la transfer? Toate bune și sănătate maximă."
Scris de: la pensie la data: 03/06/2022 11:58am
onsideram ca ati procedat corect daca rezultatul a fost cel doriut.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1