Subiect "Rugaminte" Deschis de BARBU MARIANA la data: 03/02/2022 2:19am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Rugaminte
Scris de: BARBU MARIANA la data: 03/02/2022 2:19am
Gen:F
Data nasterii:01.11.1964
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua.
La depunerea dosarului de pensie cererea cu sporurile cu caracter permanent trebuie doar pana in anul 2001 sau pana in prezent, adica pana la data depunerii dosarului de pensie. Va multumesc.
Re: Rugaminte
Scris de: la pensie la data: 03/02/2022 3:39am
In instructiunile de completare a carnetelor de munca era prevazut ca dupa septembrie 1992 sporurile cu caracter permanent sa fie incluse in sumele inscrise in carnetele de munca insa aceasta data nu a fost respectata strict de toti functionarii.
Deci adeverintele cu sporurile cu caracter permanent trebuie sa contina sporurile cu caracter permanent numai inainte de aprilie 2001 pana la data de includere a sporurilor cu caracter permanent in sumele inscrise in carnetul dv de munca, data care trebuie sa fie mentionata in adeverinta eliberata de angajator.
Dupa aprilie 2001 in calculul pensiei se iau sumele pentru care s-a platit contributie sociala (CAS) si pentru aceste sume nu trebuie prezentate adeverinte deoarece acestea au fost transmise lunar de catre angajator la Casa de pensii prin situatia numita REVISAL.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1