Subiect "pensie parțial" Deschis de Ungureanu Nicolai la data: 03/11/2022 4:23am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
pensie parțial
Scris de: Ungureanu Nicolai la data: 03/11/2022 4:23am
Gen: masculin
Data nasterii:16.10.1960
Stagiul de cotizare:35 ani
Alte date:
Intrebare: Buna ziua,pe data de 02.03.2022 s-a încheiat perioada de penalizare de 15 luni. Cuponul de pensie mi-a venit cu aceiași valoare. Urmează să se facă calculul pentru pensia normală în luna aprilie? Pe toată perioada de penalități am primit aceiași pensie, micșorată cu 7,5%, mi se vor restitui cei 0,5% lunar?
Re: pensie parțial
Scris de: la pensie la data: 03/11/2022 9:00am
Nu va putem preciza data de recalculare a pensiei pentruca aceasta depinde de birocratia de la casa de pensii teritoriala de care apartineti.
Nu va putem preciza daca cifrele mentionate de dv sunt corecte pentruca nu ati dat datele necesare verificarii acestora.
Putem sa va precizam ca decizia de pensionare cu pensie nediminuata o veti primi dupa cca 2 - 3 luni de la indeplinirea conditiilor. Daca nu o veti primi in acest interval faceti o cerere in care sa sesizat ca ati indeplinit conditiile de pensie nediminuata.
La recalcularea pensiei vor fi luate in calcul stagiile de cotizare asimilate (facultate si stagiu militar)
La primirea primei pensii nediminuate veti primi si drepturile restante de la data de 02 martie 2022 cand spuneti ca aveti dreptul la pensie nediminuata.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1