Subiect "Majorare pensie anticipata partial" Deschis de Madalina la data: 03/17/2022 3:38am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Majorare pensie anticipata partial
Scris de: Madalina la data: 03/17/2022 3:38am
Gen: F
Data nasterii: 1963
Stagiul de cotizare: 33 ani si 11 luni
Alte date: pensie anticipata partiala suspendata
Buna ziua, Am pensia anticipata partiala suspendata, intrucat continui sa lucrez in baza aceluiasi contract de munca. Intrebare: Majorarile care se vehiculeaza in presa privind indexarea pensiilor cu 13,94 %, respectiv majorarea suplimentara cu 171,71 lei se aplica si pensiilor suspendate, atunci cand vor intra in plata? (Asta se va intampla peste aproximativ 4 ani, cand voi implini limita de varsta).
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Re: Majorare pensie anticipata partial
Scris de: GicaH la data: 03/17/2022 6:01am
Madalina :
Gen: F
Data nasterii: 1963
Stagiul de cotizare: 33 ani si 11 luni
Alte date: pensie anticipata partiala suspendata
Buna ziua, Am pensia anticipata partiala suspendata, intrucat continui sa lucrez in baza aceluiasi contract de munca. Intrebare: Majorarile care se vehiculeaza in presa privind indexarea pensiilor cu 13,94 %, respectiv majorarea suplimentara cu 171,71 lei se aplica si pensiilor suspendate, atunci cand vor intra in plata? (Asta se va intampla peste aproximativ 4 ani, cand voi implini limita de varsta).
Multumesc anticipat pentru raspuns!

Toate majorarile punctului de pensie se aplica tuturor pensiilor ce au decizie, indiferent daca sunt sau nu in plata.
Totusi nu exista până acum nici-o vorba de majorare a punctului de pensie.
Scris de: la pensie la data: 03/17/2022 9:03am
Raspunsul domnului Gica este corect
Scris de: Iftene Ovidiu la data: 03/17/2022 10:05am
la pensie :
Raspunsul domnului Gica este corect

Doamna a citit un articol de ziar dar nu a fost atenta ca este vorba despre pensiile din Republica Moldova care se maresc la 1 Aprilie cu acea suma de 171,71.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1