Subiect "Se recalculeaza pensia anticipata ?" Deschis de IONESCU VIRGIL la data: 07/19/2022 5:23am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Se recalculeaza pensia anticipata ?
Scris de: IONESCU VIRGIL la data: 07/19/2022 5:23am
Gen:M
Data nasterii:30.03.1960
Stagiul de cotizare:40 ani si 9 luni la data prezentei
Alte date: Decizie de pensionare emisa Decembrie 2020
Intrebare:Buna ziua, in cazul in care am decizia de pensionare din decembrie 2020, avand un punctaj de 2,7193, cu o vechime de 39 ani si 22 de zile, nu am beneficia de ea. Nu am facut lichidarea de la locul de munca. Am continuat sa lucrez si sa incasez salariu.
Se recalculeaza pensia cu perioada lucrata, adica 1 an si 8 luni, avand in acest moment o vechime de 40 de ani si 9 luni? Cu cat ar putea creste punctajul de la 2,7193 pentru cele 20 de luni lucrate in continuare? Multumesc
Re: Se recalculeaza pensia anticipata ?
Scris de: la pensie la data: 07/19/2022 7:19am
Pensia anticipata paartiala nu se recalculeaza pentru luarea in calcul a stagiului de cotizare lucrat dupa depunerea dosarului de pensionare.
Acest stagiu se ia in calculul pensiei la trecerea de la pensia anticipata partiala la pensie pentru limita de varsta.
Cresterea punctajului pensiei pentru acest stagiu nu poate fi apreciat deoarece nu depinde numai de perioada lucrata ci si de salariile obtinute pe aceasta perioada.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1