Subiect "Dosar de pensionare" Deschis de Pochiu Tereza la data: 03/03/2023 1:09pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Dosar de pensionare
Scris de: Pochiu Tereza la data: 03/03/2023 1:09pm
Gen:f
Data nasterii:27.03.1961
Stagiul de cotizare:20 ani în RO,6 ani în IT.
Alte date: Dosarul meu este la ITM din 2019, îl depusesem în noiembrie 2019, cînd sa dat legea 215, și mi-au respins dosarul pentru că nu am avut contribuția completă,nici acum nu am contribuția completă.Nimeni nu ma angajat la această vârstă.Atunci am cerut doar Cartea de Muncă.Restul actelor sunt la ITM.
Intrebare: Trebuie să fac un alt dosar pentru pensionare la limită de vârstă? Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns
Re: Dosar de pensionare
Scris de: GicaH la data: 03/04/2023 5:31am
Pochiu Tereza :
Alte date: Dosarul meu este la ITM din 2019, îl depusesem în noiembrie 2019, cînd sa dat legea 215, și mi-au respins dosarul pentru că nu am avut contribuția completă,nici acum nu am contribuția completă.Nimeni nu ma angajat la această vârstă.Atunci am cerut doar Cartea de Muncă.Restul actelor sunt la ITM.
Intrebare: Trebuie să fac un alt dosar pentru pensionare la limită de vârstă? Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns

Cred ca gresiti, nu la ITM ați depus dosarul, ci la CJP.... Deci, de la CJP luati actele depuse sa le depuneti când aveti dreptul.
Scris de: la pensie la data: 03/04/2023 10:14am
Domnul Gica are dreptate. Dosarul de pensionare se depune la Casa teritoriala de pensii de care apartine domiciliul dv.
Este recomandat sa retrageti dosarul depus si sa depuneti un nou dosar atunci cand indepliniti conditiile de pensionare pentru a evita ratacirea actelor.
Scris de: Pochiu Tereza la data: 03/05/2023 5:47am
GicaH :
Pochiu Tereza :

Cred ca gresiti, nu la ITM ați depus dosarul, ci la CJP.... Deci, de la CJP luati actele depuse sa le depuneti când aveti dreptul.

înseamnă că cjp a făcut un abuz, pentru că eu am cerut dosarul de pensionare,dar nu mi l-au dat.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1