Gen:M
Data nasterii:1961
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua.Va multumesc pentru raspunsul oferit.Vin acum cu o precizare la o nelamurire pe care o aveati si as vrea sa o clarificam.Intrebati dumneavoastra si va citez:
...In perioada lucrata pana in luna septembrie 1992, cand sporurile au fost incluse in salariu ati introdus un spor de 9 % care nu stim ce reprezinta...
Si acum va spun si motivul pentru care am introdus acel spor in calcul.La explicatiile dumneavoastra de pe site la sectiunea SPOR DE VECHIME spuneti,va citez din nou:
...Programul de calcul de pe acest site nu reconstituie acest spor de vechime si deci este necesar sa fie introdus manual in program la nivelelul cifrelor de mai sus...
Ceea ce am facut si eu.Am introdus manual acest spor de vechime de 9%,corespunzator vechimii intre 10 si 15 ani,in programul de calcul,pana in aprile 1992,cand tot acolo mentionati ca,citez:
...Pentru perioada de dupa 1 aprilie 1992 sporul de vechime este introdus in veniturile (salariile) trecute in cartea de munca, deci nu mai trebuie introdus separat in program...
Deci in urma celor prezentate mai sus,as dori sa stiu daca am facut bine ca am introdus acel procent in calcul,sau dimpotriva ,nu trebuia.
Si cu permisiunea dumneavoastra as dori sa mai lamuresc un lucru.Cei 12 ani lucrati in grupa a 2-a de munca au fost in procent de 80%.Afecteaza acest lucru ,la faptul ca,asa cum ati spus in raspuns, ca ma pot pensiona imediat? Astept un raspuns si in acest sens.
Va multumesc anticipat,pentru amabilitatea dumneavoastra.