Gen:F
Data nasterii:13.06.1965
Alte date: În prezent sunt reangajată pentru că imi lipsesc 2 luni din vechimea necesară.
Intrebare:
1. Am anexat, la Cererea de pensionare anticipată parțială, o Adeverință cu veniturile brute realizate (între 1989-2001) pentru care s-a plătit CAS. Casa de Pensii TREBUIE să o ia în considerare sau poate/trebuie să utilizeze datele din Cartea de Munca (C.M.)? (Dupa calculele mele rezultă o valoare mai mica a pensiei calculată cu datele din C.M.!)
2. După intrarea în vigoare a Legii 127/2019 voi putea beneficia și eu (care am obținut o pensie anticipată parțială) de facilitățile aferente creșterii a 3 copii? În ce condiții?
3. . Noua lege reglementează drepturile persoanelor care au activat și in grupele I/II de muncă – cu înregistrări corespunzătoare în C.M. – dar pentru care nu se regăsesc toate actele justificative în arhiva societății? (după 30 de ani de modificări/transformări situația nu cred că este singulară! Consider că adeverințele trebuie luate în considerare numai dacă nu sunt înscrisuri în C.M.! Răspunsul dvs. din 24.10.2022 a lăsat loc de interpretări)