Subiect "castig salarial mediu brut-istoric" Deschis de ILIESCU GEORGE la data: 06/13/2023 8:10am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
castig salarial mediu brut-istoric
Scris de: ILIESCU GEORGE la data: 06/13/2023 8:10am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu o sursa de unde se poate afla (pentru o perioada mai mare de timp), care a fost castigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat (v. art. 87, al. (3) din Legea 127/2019).
Multumesc!
Re: castig salarial mediu brut-istoric
Scris de: luciana la data: 06/13/2023 8:36am
Intrati pe site-ul insse.ro al Institutului national de Statistica si in bara de stare pentru cautare scrieti "castig salarial mediu brut". Va va afisa tot istoricul incepand din 1991 pana la zi.
Succes!
Scris de: ILIESCU GEORGE la data: 06/13/2023 9:22am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Nu e ce am cerut! Indicatia dvs vorbeste despre "Castigul salarial mediu net lunar pe total economie in anii 1991 - 2022", iar seria "Câștiguri salariale din 1938 - serie anuală" nu coincide cu ce a publicat ANAF!
Multumesc!
Rugamintea mea ramane deschisa in Forum!
Scris de: la pensie la data: 06/13/2023 9:42am
Salariul mediu brut anual utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat este stabilit prin lege incepand cu anul 2001.
Salariile medii brute anuale utilizate la fundamentarea bugetelor asigurarilor sociale de stat stabilite prin lege incepand cu anul 2001 le puteti gasi pe site-ul nostru pe pagina cu aceasta denumire accesibila de pe pagina principala a site-ului.
Insa trebuie sa facem unele precizari in privinta acestuia si anume :
- Articolul 87 alin (3) din legea 127/2019 nu este in vigoare
- Modul de calcul al punctajului lunar practicat in prezent se face conform art 96 alin (2) din legea 263/2010 utilizand castigul salarial mediu brut din luna respectiva comunicat de Institutul National de Statistica.
- Castigurile salariale medii brute comunicate de Institutul National de Statistica le puteti gasi pe site-ul nostru pe pagina cu denumirea "Salariu mediu pe tara", accesibila de pe pagina principala a site-ului sau de pe site-ul Institutului National de Statistica cautand pe internet "insse.ro/castiguri salariale - din 1991, serie lunara".
Scris de: ILIESCU GEORGE la data: 06/13/2023 9:46am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Multumesc!

Imi cer scuze fata de "Luciana", deoarece nu am vazut in pagina Insse.ro ca exista si salariul brut!
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1