Subiect "Program de sase ore pentru student la seral" Deschis de LILIANA Bulgarea la data: 06/29/2023 1:26pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Program de sase ore pentru student la seral
Scris de: LILIANA Bulgarea la data: 06/29/2023 1:26pm
Gen:Feminin
Data nasterii:04.10.1965
Stagiul de cotizare:37 ani
Alte date:
Intrebare: Buna seara, va rog sa-mi spuneti daca programul de lucru de sase ore timp de un an de zile, pentru perioada cand am fost studenta la cursuri serale si am fost angajata imi afecteaza vechimea in munca sau nu? Va rog deasemeni sa-mi spuneti daca concediile de studii fara plata (o luna pe an) cat timp am fost studenta la cursuri serale si am fost si angajata imi afecteaza vechimea in munca sau nu? Va multumesc mult.
Re: Program de sase ore pentru student la seral
Scris de: la pensie la data: 07/03/2023 4:51am
Daca perioada in care ati fost studenta la seral si ati lucrat cu program de 6 ore zilnic iar programul normal de lucru la acel loc de munca era de 8 ore zilnic, a fost in perioada 01 martie 2003 - 01 iulie 2005, stagiul de cotizare se calculeaza proportional cu procentul lucrat din programul normal de lucru. Adica perioada calendaristica se inmulteste cu 75 %.
Daca perioada in care ati fost studenta la seral si ati lucrat cu program de 6 ore zilnic iar programul normal de lucru la acel loc de munca era de 8 ore zilnic, a fost in afara perioadei de mai sus, stagiul de cotizare se calculeaza similar ca in cazul in care ati lucrat cu program normal de lucru de 8 ore.
Perioada concediilor fara plata nu se considera stagii de cotizare si se scad din perioada calendaristica.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1