Subiect "documente Acord Ro -Canada" Deschis de viorica la data: 07/27/2023 4:30am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
documente Acord Ro -Canada
Scris de: viorica la data: 07/27/2023 4:30am
Gen:F
Data nasterii:29 FEB 1960
Stagiul de cotizare:10
Alte date:
Intrebare:Buna ziua, revin cu o intrebare la raspunsul dvs " in temeiul Acordului intre Romania si Canada privind securitatea sociala, puteti depune cerere de pensie in Romania." Va rog sa-mi spuneti lista documentelelor necesare pentru a beneficia de prevederile Acordului mai sus mentionat. Multumesc in avans.
Re: documente Acord Ro -Canada
Scris de: la pensie la data: 07/27/2023 7:40am
Va sfatuim sa va adresati, pentru informatii suplimentare, Casei de pensii teritoriale de care apartine domiciliul dv.
Scris de: Gabriela la data: 07/27/2023 11:14pm
viorica :
Gen:F
Data nasterii:29 FEB 1960
Alte date:
Intrebare:Buna ziua, revin cu o intrebare la raspunsul dvs " in temeiul Acordului intre Romania si Canada privind securitatea sociala, puteti depune cerere de pensie in Romania." Va rog sa-mi spuneti lista documentelelor necesare pentru a beneficia de prevederile Acordului mai sus mentionat. Multumesc in avans.

Am fost in tara la inceputul lunii iulie la Casa Judeteana de Pensii de care am apartinut, sa imi verifice un dosar de pensie anticipata partiala, cu stagii de cotizare in Romania si in Canada; pe langa actele pe partea romana, pentru partea canadiana mi-au cerut sa completez formularele CAN - RO 202, CAN - RO 207 si o declaratie pe proprie raspundere ( anexa 2). Mai multe detalii in privat.
Scris de: viorica la data: 07/31/2023 10:49am
Gen:f
Data nasterii:29 feb 1960
Alte date:
Intrebare:
buna ziua , acest mesaj este pt d-na Gabriela . Nu stiu cum va pot contacta. Rog o adresa de e-mail . Multumesc
Scris de: la pensie la data: 07/31/2023 12:19pm
Pentru Doamna Gabriela.
Daca ne dati acordul dv ii putem transmite doamnei Viorica adresa dv de mail.
Scris de: Gabriela la data: 07/31/2023 3:45pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
De acord, va rog sa-i transmiteti d-nei Viorica datele de contact. Multumesc
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1