Subiect "verificare calcul punctaj" Deschis de MIRCEA DORIN la data: 08/14/2023 7:47am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
verificare calcul punctaj
Scris de: MIRCEA DORIN la data: 08/14/2023 7:47am
Gen:B
Data nasterii:25 08 1958
Stagiul de cotizare:532 luni
Alte date:89 26613 punctaj total
Intrebare:daca am folosit corect softul de calcul in care am introdus cu atentie datele ce-mi apartin ?
Ma puteti verifica ?
Re: verificare calcul punctaj
Scris de: la pensie la data: 08/16/2023 8:52am
Am verificat datele introduse de dv in programul de calcul pensie si avem urmatoarele observatii :
Pana in anul 2007 ati selectat simbolul "L" adica salariul lunar insa ati introdus sume castigate numai in cateva luni pe an ceiace este incorect. Daca ati lucrat incontinuu introduceti in fiecare luna suma castigata, iar daca ati lucrat numai cateva luni pe an in lunile nelucrate selectati simbolul "-".
In luna noiembrie 1991 ati selectat simbolul "O" si ati introdus in coloana salariu orar o suma egala cu salariul lunar din luna anterioara.
In perioada decembrie 1991 - aprilie 1993 ati selectat simbolul "N". In aceste luni programul ia in calculul punctajului lunar salariul minim din acea perioada.
4. Ati introdus gresit spor in % in perioada lucrata pana in anul 1992. Acesta se determina in functie de perioada lucrata asa cum explicam noi explicam noi pe forum la pagina de la adresa :
http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php
Verificati salariul in luna ianuarie 2002 deoarece ati introdus un salariu mic fata de celelalte luni.
Ati introdus salariu in lei noi (RON) in luna mai 2005 si aceata a fost stabilit incepand cu luna iulie 2005.
Re: verificare calcul punctaj
Scris de: MIRCEA la data: 08/23/2023 4:13am
Gen:M
Data nasterii: 25 08 1958
Stagiul de cotizare:53 luni
Alte date:
Intrebare:
Multumesc mult pentru verificarea facuta.
Am reluat calculul tinand cont de observatiile facute.
Sper ca acum sa fie aproape de realitate.
Multumesc pt. atentia acordata.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1