Subiect "Verificare date introduse" Deschis de Mocanu Dorina la data: 08/25/2023 7:36am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Verificare date introduse
Scris de: Mocanu Dorina la data: 08/25/2023 7:36am
Gen:f
Data nasterii:01.07.1966
Stagiul de cotizare:44 ani 4 luni,din care 4 ani grupa 2
Alte date:16 ani 4 luni grupa 2
Intrebare:Buna ziua.As avea rugamintea sa- mi verificati datele introduse din programul de calcul, deoarece diferenta de punctaj care mi a rezultat mie si punctajul primit de la casa de pensii este mare.Sporurile de nocivitate si vechime dupa 1992 nu se mai introduc ? Va multumesc.
Re: Verificare date introduse
Scris de: la pensie la data: 08/26/2023 9:04am
Am verificat datele introduse de dv in programul de calcul si avem urmatoarele observatii :
1. Nu ati introdus sporul de vechime inainte de 01 aprilie 1992, care se acorda automat, asa cum explicam noi pe forum la pagina de la adresa de mai jos:
http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php
Corect pentru dv este urmatorul spor de vechime
Intre noiembrie 1985 - octombrie 1987 3 %
Intre noiembrie 1987 - martie 1992 6 %
Dupa luna septembrie 1992 sporurile trebuiau introduse in salariul inscris in carnetul de munca. Deci verificati daca cele doua sporuri sunt incluse in coloana de salarii si daca sunt incluse nu le mai introduceti separat.
La aceasta verificare utilizati buletinul de calcul al punctajului pensiei daca acesta a fost anexat deciziei de pensionare si daca nu a fost anexat cereti-l la Casa de pensii.
Im lunile iunie 2018 si decembrie 2020 ati selectat codul "O" corespunzator salariilor orare iar in coloana salarii orare ati introdus gresit salarii lunare eroare care va cresc punctajele anual.
Re: Verificare date introduse
Scris de: Mocanu Dorina la data: 08/26/2023 4:27pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:

Va multumesc frumos pentru ajutor . O seara placuta .
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1