Subiect "Verificare buletin de calcul" Deschis de Camelia la data: 08/26/2023 9:33am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Verificare buletin de calcul
Scris de: Camelia la data: 08/26/2023 9:33am
Gen:F
Data nasterii:04.12.1960
Stagiul de cotizare: 35 ani
Alte date:
Intrebare:Am fost pensionată gradul II de invaliditate o perioadă de 6 ani și 5 luni. În buletinul de calcul primit de la Casa de Pensii, pentru perioada respectivă e trecut P1. Nu trebuia trecut P2? Mulțumesc frumos!
Re: Verificare buletin de calcul
Scris de: la pensie la data: 08/26/2023 11:11am
Credem ca faceti o confuzie.
Simbolul PI de care vorbiti dv are alta semnificatie decat cea pe care o dati dv si anume dupa opinia noastra reprezinta prescurtarea la pensie de invaliditate.
Pe de alta parte analizand programele de calcul utilizate de dv avem urmatoarele observatii :
Folositi eronat simbolul P2 care este folosit numai pe site-ul nostru pentru stagiu de cotizare potential acordat la calculul pensiei de invaliditate. Acesta fiind folosit pentru o perioada viitoare in lunile in care selectati acest simbol nu mai introduceti sume.
Presupunem ca dv ati dorit sa calculati valoarea pensiei de invaliditate cu programul Camelia 2 si deci in perioada mentionata in decizie ca stagiu potential, de la data acordarii pensiei de invaliditate se selecteaza codul P2 fara sa introduceti sume
Deasemeni presupunem ca dv ati dorit sa calculati valoarea pensiei pentru limita de varsta cu programul Camelia 1 si in in acest caz pe perioada in care ati beneficiat de pensie de invaliditate selectati codul "L" si in aceasta perioada introduceti in coloana salarii valoarea pensiei de invaliditate primite.
Scris de: Camelia la data: 08/26/2023 11:16am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Mulțumesc frumos! Voi schimba! O zi frumoasă!
Scris de: Camelia la data: 08/26/2023 11:25am
Gen:F
Data nasterii:04.12.1960
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Am introdus pe site, la Camelia1, exact datele din buletinul de calcul trimis de la Casa de Pensii. Aici îmi spune că pensia ar fi trebuit să fie 3135, celor de la Casa de Pensii le-a dat 3098. Sunt exact aceleași date, ei cum calculează oare. Ar fi bine să mă adresez instanței?
Scris de: la pensie la data: 08/27/2023 7:53am
Diferenta fiind sub 1,5 % consideram ca rezultatul este acceptabil.
Nu consideram oportuna actiunea in justitie.
Scris de: Camelia la data: 08/27/2023 9:24am
la pensie :
Diferenta fiind sub 1,5 % consideram ca rezultatul este acceptabil.
Nu consideram oportuna actiunea in justitie.

Mulțumesc frumos!
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1