Gen: M
Data nasterii: 30.03.1958
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua,
În primul rând doresc sa mulțumesc celor care întrețin acest site, personal mi-a fost de mare ajutor pentru a înțelege modul de calcul al pensiei !
Sunt inginer informatician de profesie si am lucrat în România din septembrie 1983 si pana in aprilie 2000 după care mi-am continuat cariera in Franța până in martie 2023 când am ieșit la pensie cu data de 01.04.2023.
Menționez ca în prezent sunt rezident francez.
Am 4 întrebări:
1. Pentru anii lucrați in Franța pe coloana "Cod" trebuie sa pun "---" sau "N" ?
Întreb pentru ca începând cu luna Mai 2000 am continuat sa lucrez însă in Franța si în mod normal perioada lucrata în străinătate ar trebui sa fie luata in considerare la calculul stagiului utilizat la deschiderea si calculul drepturilor de pensie
2. Pe coloana "Grupa de munca" în cazul in care ea nu este trecuta in Cartea de munca ar trebui sa pun "---" ?
3. De unde se poate afla salariul tarifar pentru perioada cât am efectuat stagiul miliar de 9 luni ?
4. În spațiul meu personal pe site-ul www.lapensie.com pot crea profilul mai multor persoane însă nu vad cu as putea șterge un profil deja introdus.
Va mulțumesc pentru ajutor!
Cu stima,
Andrei BEJAN