Subiect "Propuneri pentru program" Deschis de BEJAN Andrei la data: 09/08/2023 11:40am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Propuneri pentru program
Scris de: BEJAN Andrei la data: 09/08/2023 11:40am
Buna ziua,
Am urmatoarele propuneri pentru imbunatatirea site-ul web LaPensie.com desi el este deja foarte bine organizat si personal m-a ajutat enorm sa inteleg sistemul de pensionare in RO.
1. Sunt rezident francez si atunci cand va scriu un mesaj pe acest forum am constatat ca ora mesajului este cu 6 mai mica decat ora locala la care scriu mesajul. De exemplu daca scriu un mesaj la ora locala 12:00 el apare pe site ca fiind scris la ora 6:00.
In realitate diferenta de fus orar intre Franta si Romania este de doar 1 ora, cand aici este ora 12:00 in RO este ora 13:00. Daca puteti sa remediati aceasta mica eroare pentru a pastra acuratetea in timp a informatiei din forumul de discutii.
2. In pagina "Calculul pensiei" se pot adauga mai multe persoane (profile) pentru a le calcula valoarea pensiei. Insa nu exista nici o posibilitate de a sterge unele profile introduse in cazul in care nu mai am nevoie de ele. Poate adaugati o functionalitate pentru a permitea stergerea unui profil deja introdus.
3. De moment ce peste tot in forum ce cere adresa mail inainte de a adauga un nou subiect sau a raspunde la un subiect, ar fi interesant ca persoana la care se raspunde sa primeasca un mesaj (notificare) prin care sa fie anuntata ca cineva a tratat si raspuns la intrebarea (subiectul) pusa pe forum.

Va multumesc.

Cu stima,
Andrei BEJAN
Re: Propuneri pentru program
Scris de: lapensie la data: 09/09/2023 8:56am
Va multumin pentru sugestii:
1. Pentru ca utilizatorii siteului nostru sint raspinditi in toata lumea se foloseste ca referinta ora serverului care este in S.U.A.
2. Am retinut sugestia. Contul dumneavoastra si toate datele introduse vor fi sterse automat daca nu va logati pe site timp de 3 ani.
3. Am constat in cei 15 ani de existenta a forumului ca oamenii se aboneaza la mesaje cind sint interesati de subiect si apoi marcheaza mesajele ca spam cind nu mai sint (in loc de se dezaboneze), reducind cota serverului si determinind ca marii furnizori de email sa trateze ca spam toate mesajele noastre catre toti utilizatori.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1