Buna ziua,
Am urmatoarele propuneri pentru imbunatatirea site-ul web LaPensie.com desi el este deja foarte bine organizat si personal m-a ajutat enorm sa inteleg sistemul de pensionare in RO.
1. Sunt rezident francez si atunci cand va scriu un mesaj pe acest forum am constatat ca ora mesajului este cu 6 mai mica decat ora locala la care scriu mesajul. De exemplu daca scriu un mesaj la ora locala 12:00 el apare pe site ca fiind scris la ora 6:00.
In realitate diferenta de fus orar intre Franta si Romania este de doar 1 ora, cand aici este ora 12:00 in RO este ora 13:00. Daca puteti sa remediati aceasta mica eroare pentru a pastra acuratetea in timp a informatiei din forumul de discutii.
2. In pagina "Calculul pensiei" se pot adauga mai multe persoane (profile) pentru a le calcula valoarea pensiei. Insa nu exista nici o posibilitate de a sterge unele profile introduse in cazul in care nu mai am nevoie de ele. Poate adaugati o functionalitate pentru a permitea stergerea unui profil deja introdus.
3. De moment ce peste tot in forum ce cere adresa mail inainte de a adauga un nou subiect sau a raspunde la un subiect, ar fi interesant ca persoana la care se raspunde sa primeasca un mesaj (notificare) prin care sa fie anuntata ca cineva a tratat si raspuns la intrebarea (subiectul) pusa pe forum.
Va multumesc.
Cu stima,
Andrei BEJAN