Subiect "vechime suficienta" Deschis de Ioana Popescu la data: 10/03/2023 4:34am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
vechime suficienta
Scris de: Ioana Popescu la data: 10/03/2023 4:34am
Gen:F
Data nasterii:06.01.1963
Stagiul de cotizare:42 ani
Alte date:conditii normale de lucru
Intrebare:Buna ziua, daca in septembrie 2023 am cumulat 42 de ani de cotizare, iar in tabellul de calcul pensie anticipata stagiul complet este de 33 ani, acest lucru inseamna ca am peste cei 8 ani necesari pentru iesire la limita de varsta? Nu inteleg daca as dori sa ies la pensie in noiembrie 2023, ce fel de pensie as primi? anticipata cu penalizare zero? multumesc anticipat pentru raspuns
Re: vechime suficienta
Scris de: GicaH la data: 10/03/2023 5:45am
Ioana Popescu :
Intrebare:Buna ziua, daca in septembrie 2023 am cumulat 42 de ani de cotizare, iar in tabellul de calcul pensie anticipata stagiul complet este de 33 ani, acest lucru inseamna ca am peste cei 8 ani necesari pentru iesire la limita de varsta? Nu inteleg daca as dori sa ies la pensie in noiembrie 2023, ce fel de pensie as primi? anticipata cu penalizare zero? multumesc anticipat pentru raspuns

Ceea ce spuneți dumneavoastră, cu peste 8 ani depasit stagiul complet de cotizare, este pensie anticipata nepenalizata, nu pensie limită de vârstă.
Scris de: Ioana Popescu la data: 10/03/2023 8:11am
GicaH :
Ioana Popescu :

Ceea ce spuneți dumneavoastră, cu peste 8 ani depasit stagiul complet de cotizare, este pensie anticipata nepenalizata, nu pensie limită de vârstă.
Scris de: la pensie la data: 10/03/2023 11:41am
Raspunsul domnului Gica este corect.
In prezent aveti dreptul la pensie anticipata, nediminuata, daca aveti stagiul de cotizare mai mare de 41 ani de cotizare.
Scris de: Ioana Popescu la data: 10/04/2023 12:46am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
multumesc frumos pentru raspuns
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1