Subiect "pensie + salariu" Deschis de Cristina la data: 10/03/2023 7:54am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
pensie + salariu
Scris de: Cristina la data: 10/03/2023 7:54am
Gen: feminin
Data nasterii: 08.08.1963
Stagiul de cotizare: 33 ani, 6 luni
Alte date: Va felicit pentru acest site si pentru eforturile depuse, rar intalnite in zilele noastre. Intrebare: Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti data pensionarii la limita de varsta, si daca ma pensionez anticipat partial, mai pot lucra la privat?
Re: pensie + salariu
Scris de: GicaH la data: 10/03/2023 8:46am
Cristina :
Gen: feminin
Data nasterii: 08.08.1963
Stagiul de cotizare: 33 ani, 6 luni
Alte date: Va felicit pentru acest site si pentru eforturile depuse, rar intalnite in zilele noastre. Intrebare: Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti data pensionarii la limita de varsta, si daca ma pensionez anticipat partial, mai pot lucra la privat?

Doar în cazul pensionării la limită de vârstă puteti cumula pensia cu salariul.
Re: pensie + salariu
Scris de: la pensie la data: 10/03/2023 11:54am
Conform legii pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta in data de 08 februarie 2026 la varsta standard de pensionare de 62 ani si 6 luni.
In preezent aveti dreptul la pensie anticipata partiala, diminuata, daca aveti stagiul de cotizare mai mare de 33 ani si 3 luni.
Daca va pensionati cu pensie anticipata partiala nu puteti cumula pensia cu salariu obtinut prin angajare cu contract de munca, chiar daca va angajati la particular. Daca va angajati cu contract de munca vi se suspenda pensia.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1