Subiect "Cupon de pensie electronic" Deschis de Carmen la data: 10/20/2023 12:10am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Cupon de pensie electronic
Scris de: Carmen la data: 10/20/2023 12:10am
Gen:
Data nasterii: Decembrie 1961
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: In luna februarie 2024 o prietena imi va depune dosarul de pensionare la limita de varsta (are actele si procura din partea mea) iar decizia mea de pensionare va fi trimisa la adresa ei.
Ulterior emiterii deciziei, pot primi cuponul de pensie lunar doar in format electronic? Daca da, stiti cumva care este procedura? Va multumesc.
Re: Cupon de pensie electronic
Scris de: Nicolae Nicolae la data: 10/20/2023 2:30am
Carmen :
Gen:
Data nasterii: Decembrie 1961
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: In luna februarie 2024 o prietena imi va depune dosarul de pensionare la limita de varsta (are actele si procura din partea mea) iar decizia mea de pensionare va fi trimisa la adresa ei.
Ulterior emiterii deciziei, pot primi cuponul de pensie lunar doar in format electronic? Daca da, stiti cumva care este procedura? Va multumesc.

Informatia e aici: https://www.cnpp.ro/-/comunicat-referitor-la-aplicatia-care-permite-transmiterea-online-a-documentului-de-informare?redirect=https%3A%2F%2Fwww.cnpp.ro%2Fhome%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_3blILynzqJ4D%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-1%26p_p_col_count%3D1. Dar, inainte trebuie sa va faceti cont pe cnpp.ro
Re: Cupon de pensie electronic
Scris de: la pensie la data: 10/20/2023 3:36am
Lipsesc multe informatii necesare analizei privind domiciliul dv si motivului pentru care ati ales aceasta solutie.
Daca aveti domiciliul in strainatate puteti cere transmiterea pensiei la domiciliul dv din strainatate.
Daca doriti informatii corecte accesati site-ul Casei Nationale de Pensii Publice : CNPP/Comunicare cu publicul/Intreaba un consultant.
Daca doriti informatii privind transmiterea cuponului online trebuie sa va deschideti un cont personal pe site-ul CNPP pentru care accesati : CNPP/Ajutor/Obtinere acces online.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1