Subiect "Majorare pensie după noua lege" Deschis de Constantin Paraciuc la data: 11/11/2023 1:49pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Majorare pensie după noua lege
Scris de: Constantin Paraciuc la data: 11/11/2023 1:49pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:La anul,când va intra în vigoare noua lege a pensiilor, voi avea 47 de ani de muncă!Cu cât ar crește pensia mea la această vechime? Sunt pensionar de anul trecut dar continui să mai lucrez!
Re: Majorare pensie după noua lege
Scris de: GicaH la data: 11/11/2023 1:58pm
Constantin Paraciuc :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:La anul,când va intra în vigoare noua lege a pensiilor, voi avea 47 de ani de muncă!Cu cât ar crește pensia mea la această vechime? Sunt pensionar de anul trecut dar continui să mai lucrez!

Nu are rost sa va faceti calcule caci pana nu va fi promulgată legea, nu vor fi publicate Normele Metodologice de aplicare a Legii si intrare efectiva in vigoare, va amagiti, precum cu legea 127/2019.
Re: Majorare pensie după noua lege
Scris de: la pensie la data: 11/14/2023 8:17am
Asa cum spune domnul Gica este prematur sa facem calcule de acum conform unui proiect de lege.
In plus modificarile care se fac prin noua lege nu se limiteaza la acordarea stagiului de cotizare suplimentar de stabilitate ci se modifica formula de calcul si se elimina indicele de corectie, modificari care depind atat de forma finala a legii cat si de datele personale pe care nu le cunoastem.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1