Subiect "prelungirea raportului de serviciu" Deschis de Ela la data: 12/17/2023 11:41pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
prelungirea raportului de serviciu
Scris de: Ela la data: 12/17/2023 11:41pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:45
Alte date:
Intrebare:Buna ziua, In data de 10.01.2024 expira perioda de prelungire cu 3 ani a raportului de serviciu, pentru un functionar public care a cumulat salariu cu pensia pentru limita de varsta. Dupa aceasta data mai poate continua raportul de serviciu si sa cumuleze salariul cu pensia? Multumesc frumos!
Re: prelungirea raportului de serviciu
Scris de: GicaH la data: 12/18/2023 3:26am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:

Da.
Scris de: la pensie la data: 12/18/2023 9:19am
Raspunsul domnului Gica este corect si conform actualei forme a noii legi a pensiilor 360/2023, care speram sa nu fie modificata pana atunci.
Scris de: Ela la data: 12/19/2023 12:36am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Buna ziua, In Codul Administrativ la art. 517 alin(2) prevede ca “funcţionarul public poate fi menţinut în funcţia publică deţinută maximum 3 ani peste vârsta standard de pensionare”. Nu stiu daca aceasta prevedere a fost abrogata sau inlocuita dupa ultima decizie a CCR cu privire interzicerea la cumulului pensiei cu salariu la stat, declarata neconstitutionala. Multumesc!
Scris de: la pensie la data: 12/19/2023 2:05am
Regretam ca nu va putem raspunde la intrebare deoarece noi nu urmarim modificarile legislatiei muncii.
Scris de: Ela la data: 12/19/2023 4:58am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Multumesc frumos!
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1